facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Express Parking Zaventem Airport

Info

Parking Express Zaventem

Geschiedenis

Parking Express Zaventem make your life easier!

You are going for a business trip or in holidays and you would like to go to the airport by car?

Why don't you book your parking lot before going to Brussels National Airport? You park your car in safety on our securised parking and you are at the terminal in less than 5 minutes.

We carry your luggage into the shuttle; the same you will take to go.

Adres: Hoogstraat 206, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: +32 2 720 44 10
Stad: Zaventem
Route: Hoogstraat 206
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Parkeren Zaventem luchthaven, Parkeren Zaventem luchthaven prijzen, Hoogstraat 206 1930 zaventem, Met de auto naar luchthaven Zaventem, Brussels Airport Express Parking ervaringen, Budget Parking Zaventem, Parkway Zaventem, Green Parking Zaventem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Neckermann Belgium Neckermann Belgium 741 meter
Air Parking Air Parking 1 km Ik maak al meer dan 10 jaar gebruik van deze parking en de bijhorend service. Nog ste...
Topfly Topfly 2 km Alertes de billet d'avion pas chers - Newsletter gratuite
Zaventem International Airport Zaventem International Airport 2 km Moet betalen voor het niet gebruiken van de parking, een schande!!! Is dat wel wettel...
Partir Loin Partir Loin 3 km Partir Loin, une boutique en ligne entièrement dédiée aux articles et accessoires de ...
Recensies
Auto beschadigd terug gekregen. Slecht georganiseerd. Voor Valetparking betaald, maar zelf met de shuttle de auto moeten ophalen. Auto vol stof en erg vuil. en zwaar beschadigd.
Helaas geboekt op basis van goede reviews, maar spijt van. Moesten handje contantje afrekenen waar ik niet op rekende: dus nog op zoek naar een ATM. Gereden met de auto, auto smerig, autosleutel 10 jaar ouder geworden van krassen. Met drie kleine kinderen een uur staan wachten op het vervoer in de nacht. Gelukkig konden we toen wel wegrijden, itt mensen die met ons wachtten: hun autosleutels waren kwijt. Al met al een hele onprofessionele indruk.
Bij aankomst aan de parking moesten we de sleutel van de auto afgeven waarna ze er meteen mee wegreden. De betaling kon wegens 'een defect' niet met de bankkaart voldaan worden. Enkel cash werd aanvaard. Gelukkig had ik net voldoende geld bij. Vervolgens met het shuttlebusje samen met een ander koppel vlot aan de luchthaven afgezet. Bij terugkomst gebeld om ons op te halen. Na een halfuur te wachten teruggebeld met de vraag wanneer we ze konden verwachten. We moesten nog wat geduld hebben want ze waren een platte band aan het vervangen... Na een dik uur kwam er dan een busje aangereden. Aangezien de rij wachtenden ondertussen aangegroeid was, kon niet iedereen mee met het busje. In plaats van dan de mensen eerst te laten opstappen die al het langst aan het wachten waren, waren het diegene die het snelste bij het busje waren die konden opstappen. Beetje chaos dus maar de chauffeur beloofde om na 10 minuten terug te zijn. In de praktijk was dit al snel meer dan 20 minuten. Bij aankomst aan de garage stond mijn auto buiten klaar. Gelet op de stoflaag die op mijn auto lag heeft deze zeker niet de volledige reis binnen gestaan. De kilometerteller toonde een verschil van ongeveer 3 km tussen het afgeven en terug ophalen waardoor ik vermoed dat deze wat verderop in openlucht geparkeerd stond. Geen positieve ervaring dus met deze parkingdienst. Hier zien ze ons niet meer terug!
Een parkeerplaats gereserveerd om 6:30 in de ochtend maar niemand was aanwezig en niet te bereiken dus moest parkeren bij brussel AirPort wat mij ruim €100 kostte in plaats van €35. Hele slecjte service, nooit meer iets gehoord van deze partij
119€ betaald voor deze parking. Toen we op het afgesproken uur arriveerden was de poort geblokkeerd. Na 20 minuten zoeken in en rond de parking vertrokken omdat we onze vlucht niet wilden missen.. Ons geld terug gevraagd, maar men weigert dit.. Vermijd deze parking best..
Auto is gebruikt en zit HELEMAAL onder de uitgesmeerde vogelpoep! Ook de binnenkant is helemaal vies… snap echt niet wat ze er allemaal me gedaan hebben dat ie ZO vies is. Eigenlijk moeten ze mij geld betalen voor het huren van mijn auto…
Vooraf een boeking gedaan en betaald via de reisorganisator. We komen ter plekke aan en moeten nog eens 50 % bijbetalen omdat de auto te groot zou zijn. Ten eerste staat dit nergens in mijn documenten vermeldt en ten tweede past mijn wagen in elke normale parkeerplaats.
Zeer slechte ervaring! Parking biedt niet de beloofde service aan. Geen shuttledienst bij aankomst, geen gehoor bij parkingbedrijf. Dan maar taxi genomen naar parking. Daar niemand te zien, behalve een hele hoop andere mensen die ook hun auto terugwilden. Politie kwam ter plaatste. Uiteindelijk kwamen er dan toch enkele medewerkers aan. Zeer onvriendelijk en arrogant. Het duurde nog zeker 2u voordat we onze auto terughadden. Auto’s stonden verspreid over verschillende plaatsen, waren vuil, zowel binnen-als buitenkant. Dus auto’s hadden ook niet overdekt gestaan waarvoor nochtans gereserveerd. Jammer dat een vakantie zo moet eindigen. Nooit meer!
Vreselijke ervaring! Zeker af te raden! Ga nooit naar deze parking! Geen busservice na vlucht, met andere slachtoffers uren in de koude gestaan. Dan maar een taxi genomen om zelf op onderzoek te gaan. Niemand van dit bedrijf te bespeuren, enkel meer reizigers die op zoek zijn naar hun auto. We beslissen dan om de politie te bellen, zij vertellen ons dat we moeten wachten op de eigenaar. Weer een paar uur later komt er iemand opdagen met een verhaal dat de eigenaar in het ziekenhuis ligt, wanneer we doorvragen is de eigenaar ineens dood?! Ongelofelijk hoe deze gasten hier zomaar mee wegraken. Politie kan ook niets anders doen dan toekijken. Uiteindelijk krijgen we onze auto terug, maar het terugbetalen van de taxi is alvast niet gebeurd. Heel onbeschoft behandeld, zelfs de politie moest even ingrijpen. In onze auto ontdekken we verschillende witte vlekken in de koffer. Van een overdekte parking voor onze auto was er ook geen sprake! Een vreselijk einde van onze geweldige vakantie.
Na het lezen van de reviews viel het bij ons nog mee. Aankomst was wel chaotisch, op dat moment leek er geen plek voor de auto dus met een naar gevoel onze auto achter gelaten. Bij terugkomst gebeld, we kregen iemand aan de lijn die niet wist wie we waren. Hierbij kregen we weer een naar gevoel. Uiteindelijk kwam de shuttle ons wel ophalen na een kwartiertje en moesten we in de auto ons kenteken doorgeven en bij aankomst stond onze auto klaar, gelukkig zonder schade. Niet voor herhaling vatbaar ivm chaotische indruk bij heen en terugkomst, past niet bij een ontspannen vakantie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid