facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Huy

Expert Huy
"Magasin de détail vente en électroménager et cuisine équipée"
Adres: Avenue de l industrie 31b, 4500 Tihange, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 085/31.87.20
Stad: Tihange
Route: Avenue de l industrie 31b
Postcode: 4500


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: expert be, expert demesmacre, expert tessenderlo, expert de decker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Proxy Delhaize Tihange Proxy Delhaize Tihange 170 meter Een Delhaize zoals een Delhaize hoort te zijn
Le Comptoir des Boissons Le Comptoir des Boissons 491 meter Schitterende borg voor drankjes. Warm welkom en een uitzonderlijke keuze aan wijnen, ...
Recensies
Ik betaalde voor een werkblad van 75 cm en kreeg in plaats daarvan een werkblad van 60 cm. En als ik om een ​​oplossing vraag, krijg ik te horen dat die er niet is en dat het de schuld van de agent is. + een flinke dosis kwade trouw van de baas. Vermijd als je geen fan bent van hoofdpijn en verspilling van tijd en geld.
Ik ben al jaren klant en krijg altijd topservice, zowel voor de keukens als voor de toestellen, een echte aanrader! Heel leuk familieteam !
De verkopers zijn buitengewoon, altijd attent voor hun klanten en erg vriendelijk en een eersteklas after-sales service. Ik kwam voor een probleem met mijn televisie en in slechts 4 dagen was het probleem opgelost, wat wil je nog meer... Ik raad alles aan de wereld om de aas laag te gaan van mijn kant ben ik zeer tevreden
We bezochten deze winkel om meer te weten te komen over hun keukens. Een van hen die onze aandacht trok. Bij binnenkomst in de winkel, 3 verkopers aan de kassa, behalve wij nog maar één klant. We observeren de keuken, een verkoper komt naar ons toe. We stellen verschillende vragen en we worden op een hoffelijke manier beantwoord. Dan vragen wij de prijs. De verkoper gaat naar de kassa om naar onze mening te informeren. We wachten, 5, 10, 15 min. We gaan terug naar de verkoper die zegt dat we twee minuten moeten wachten. We lopen door de winkel om te wachten. We gaan 5 min terug na "ja ja 2 min". In werkelijkheid was de verkoper bij een van zijn vrienden de klant was al aanwezig sinds onze binnenkomst en ze vertelden elkaar hun verhalen. We hebben meer dan 30 minuten gewacht zonder antwoord behalve "over 2 minuten". We hoeven ons geen zorgen te maken over wachten als er mensen zijn, maar we waren alleen, afgezien van een van hun "klantvrienden". We laten de winkel een kans, we komen een week later terug. Zelfde verhaal voor ons die 22.000e werd gevraagd voor een standaard showkeuken die naar onze mening niet van voldoende kwaliteit is om voor zo'n prijs te vragen. Door te vergelijken met gerenommeerde keukenontwerpers realiseerden we ons dat we dicht bij de zwendel zaten naar onze mening blij om te horen dat sommige mensen blij zijn met de service. Voor ons nooit meer.
Loris was beschikbaar en efficiënt toen mijn Philips TV het begaf. Dankzij hem een ​​goede dienst na verkoop Berrada R
Stofzuiger van 350 euro stuur 2x reparaties in 1 jaar, om ons uiteindelijk te vertellen dat het onderdeel dat moet worden vervangen niet meer wordt geproduceerd en het enige dat wordt voorgesteld, is dat men 300e terugbetaalt om het nieuwe model te hebben met halve prijs lol winkel om te vluchten Ik begrijp nu waarom zoveel promoties, hun apparaten zijn niet betrouwbaar!
Prima ontvangst en zeer goed geadviseerd bij aankoop van een flatscreen. Snelle levering en perfecte montage! Een grote dank aan Stefano voor zijn professionaliteit, zijn luisteren en zijn beschikbaarheid. Wij raden dit merk aan!
Geweldige ontvangst en luisterend oor van het hele team. Twee aankopen gedaan in Huy's expert store. Ontvangen door de beheerder voor mijn eerste aankoop en stephano voor een servicebeurt en mijn tweede aankoop. Ik raad ten zeerste aan Goedendag
Ik heb onlangs een aankoop gedaan in deze winkel om het lokale bedrijf op gang te krijgen, pech voor mij. Ik kocht een Gigaset-telefoonduo dat nooit werkte. Ik moest ze twee keer terugbrengen om te horen dat de garantie niet zou werken en dat de 2e reparatie voor mijn rekening zou komen vanwege vocht!! Kortom, onbestaande dienst na verkoop! Dus ik moest een tweede telefoonduo kopen, ergens anders natuurlijk, en merkwaardig genoeg werken ze ondanks de zogenaamde vochtigheid in mijn huis heel goed ;- Ik hou niet van dit soort post, maar ik ben zo teleurgesteld dat ik toch andere toekomstige kopers wilde waarschuwen.
Winkel die ik ten zeerste aanbeveel. Altijd goed ontvangen en adviseert ons op een zeer professionele manier volgens onze verwachtingen. Een grote dank aan Stephano voor zijn vriendelijkheid, zijn professionaliteit en zijn goede humeur elke keer dat hij ons in de winkel ontvangt. Hartelijk dank aan iedereen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid