facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ExperienceT : Wedding/Party/Eventplanning

ExperienceT : Wedding/Party/Eventplanning

Info

ExperienceT : Wedding/Party/Eventplanning

Geschiedenis

ExperienceT zag het levenslicht in augustus 2010.

Organiseren zit mij in het bloed, dus de stap naar een zelfstandig bijberoep als wedding/party/eventplanner was snel gezet.
In augustus 2010 volgde ik in Nederland de opleiding "De Perfecte Ceremoniemeester".

Met dit diploma op zak en een gezonde dosis organisatietalent kon ik aan de slag als wedding/party/eventplanner. Als testcase heb ik mij ingeschreven voor de wedstrijd De Gouden Trouw (georganiseerd door de Gouden Gids). De 3 beste plans werden uitgekozen, waaronder het mijne. Ik kreeg een vermelding voor het best georganiseerde en uitgewerkte plan.

Even later kwam de eerste boeking voor een huwelijksfeest binnen. Mijn collega Ellen en haar toekomstige man Thijs vertrouwden mij de organisatie van hun trouwfeest toe. Ook met Caroline en Dave werd er een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland en zij waren zo enthousiast over mijn ideeën, dat ze meteen die dag ook beslisten om mij te touwtjes in handen te geven.

Zo gezegd, zo gedaan, op 11 mei 2012 gaven Ellen en Thijs elkaar het ja-woord in het gemeentehuis van Hoboken en volgde er een spetterende party en nog een verrassingsceremonie op de Festina Lente … en dag om nooit te vergeten ! Mijn "doop" als weddingplanner verliep vlot en het was leuk om te zien hoe Ellen en Thijs zorgeloos van hun dag konden genieten. (zie ook tabblad "REFERENTIES" op www.ExperienceT.be)
Op 9 juni 2012 was het dan de beurt aan Caroline en Dave. Zij trouwden in de kerk van Burcht, gingen vervolgens lekker eten met hun familie en suite, gevolgd door een stijlvolle receptie en knalparty in Kasteel Wissekerke. (zie ook tabblad "REFERENTIES" op www.ExperienceT.be).

Ondertussen ben ik al enkele jaren bezig en doet de mond-aan-mond reclame goed zijn best.
Ik vind het heerlijk om wedding/party/eventplanner te zijn en de mensen te zien genieten van hun feest, zonder zich over iets zorgen te moeten maken.

Wil je ook een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de planning en coördinatie van uw feest?

Stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel mij op +32/495/245.259.

Adres: Halfstraat 42, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: +32/495/245.259
Stad: Aartselaar
Route: Halfstraat 42
Postcode: 2630


Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar ExperienceT : Wedding/Party/Eventplanning met het openbaar vervoer


Schelle Winkelpark 430 meter
500
Aartselaar Lindenboslaan 450 meter
500
Schelle Brandekensweg 450 meter
500
Aartselaar Kastanjelaan 500 meter
295

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid