facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Exhale Wellness

Exhale Wellness

Info

Exhale Wellness is een privé sauna, gelegen in Bolderberg, dichtbij het circuit van Zolder Terlaemen.

Geschiedenis

Met ons splinternieuwe stoomcabine infrarood cabine, Finse sauna, Whirlpool en verwarmd buitenzwembad komt iedereen tot rust!
Vanaf € 80,-

Adres: St Jobstraat 183, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 0471696514
Stad: Zolder
Route: St Jobstraat 183
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:30
Dinsdag: 09:00 - 00:30
Woensdag: 09:00 - 00:30
Donderdag: 09:00 - 00:30
Vrijdag: 09:00 - 00:30
Zaterdag: 09:00 - 00:30
Zondag: 09:00 - 00:30


op zoek naar gerelateerd: privé sauna heusden-zolder, Exhale Wellness Reviews, Wellness Beringen, Last minute wellness, Wellness Houthalen, Wellness met overnachting, Wellness Genk, Wellness met kind Limburg
Recensies
Na het lezen van sommige reviews was ik wat bang... Maar we hebben een schitterend relaxmoment beleefd bij Exhale! - Vriendelijke ontvangst - Propere accomodatie - Prima temperatuur van het zwembadwater - Heerlijke jacuzzi, die inderdaad wel wat lawaai maakt, maar ik werd er zo ontspannen van dat ik het gebrom op den duur niet meer hoorde - Aangenaam Turks stoombad met de geur van eucalyptus - Heerlijke relaxzetels Kortom: alles voor een aangenaam ontspanningsmoment was aanwezig! Bovendien hadden we nog om een ontbijt gevraagd, hetgeen ook dik in orde was. Nadien zei de medewerker mij dat het de eerste keer was dat hij dit gedaan had ze bieden idd geen arrangementen aan, denk ik. Op het einde van de rit hebben we voor 3 uur heerlijk ontspannen en een lekker ontbijt 170€ betaald. Ik daag je uit om iets gelijkaardig voor deze prijs te zoeken, dus duur zou ik het niet durven noemen. Wat mij betreft verdienen jullie 5 sterren!
Heel gezellige wellness waar alles goed in orde en proper was. De eigenares doet er alles aan om je thuis te laten voelen. 2 glaasjes cava werden voorzien en de warme hapjes kwamen op het afgesproken tijdsstip. Lekker zachte badjassen, 2 handdoeken, slippers, douchegel en scrub werden ook voorzien. Wij hebben heel erg genoten en komen zeker terug!
2 sterren omdat: 1. Het temperatuur van het water van het zwembad te koud. Wij zijn juist terug 22.30 - 00.30, buiten was het niet zo koud. 2. Veel te veel color, wij hebben het bubbelbad niet kunnen gebruiken. Eigenlijk niet kunnen zwemmen en heel weinig gebruik gemaakt van de bubbelbad. En het stoombad stonk naar urine. Hoop dat het volgende keer beter is.
slecht dat het zwembad en de jacuzzi buiten zijn 1 mooi turks bad 2 vriendelijk goede prijs ook 3 hygiënisch er mag geen onrecht worden gedaan voor deze prachtige sauna! Mvg
Wat een teleurstelling. We werden allereerst niet al te vriendelijk ontvangen,maar bleven positief. Eenmaal binnen geen slippers,badjas noch handdoeken …voorzien!!! Qua hygiëne en veiligheid raad ik het ook niet aan!!
Goed bereikbare locatie, Vriendelijke gastvrouw, Bijzonder ruime wellness. Zalig om enkele uurtjes van de wereld te zijn.
Vriendelijke onthaal, maar het stonk binnen, niet echt proper + veeeeeel te duur voor wat het is.
Vriendelijk ontvangen met een glaasje cava en uitleg van het gebruik van alle sauna's. we hebben zeer genoten van de 2'5 uur aan het schappelijke prijs. Min puntjes zijn hier en daar verbeterings werken.
Prachtige sauna , mooi verzorgd , zalig genieten !Het varkenshaasje was subliem en echt de moeite waard . De jacuzzi is lekker warm en zelfs het zwembad was zalig vertoeven in januari . We hebben genoten ! Bedankt om het mooi te versieren met rozenblaadjes en lichtjes !Ik heb ervan genoten , we komen zeker terug !Nog veel succes met jullie mooie zaak
Dubbele boekingen. Via bevestigings sms, een andere datum bevestigen dan de door ons gevraagde datum. Uitbater deed alsof wij schuld waren en week te vroeg daar waren. Slecht afgehandeld. Ons zien ze er nooit meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid