facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Exellent Catronics Elektro Willems

Exellent Catronics Elektro Willems

Info

Exellent Catronics Elektro Willems staat nu zowel offline als online tot uw dienst! Bezoek onze pagina en blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in de winkel, eventuele acties,...

Geschiedenis

Catronics Elektro Willems nv is een familiebedrijf, bijgestaan door 13 opgeleide, vakkundige medewerkers, dat sinds 1991 bekend is in de Kempen.
Sinds april 2011 kan u ook in onze winkel te Ham terecht voor al uw elektrotoestellen.

Deze klantvriendelijke en groeiende onderneming stelt alles in het werk om aan haar belangrijkste doelstelling te blijven voldoen : een snelle en correcte service bieden aan iedereen. Wij doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen en eerlijk te behandelen. Uiteraard bent u altijd welkom in de winkel voor eventuele vragen of problemen.



"Exellent Catronics Elektro Willems staat nu zowel offline als online tot uw dienst! Bezoek onze pagina en blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in de winkel, eventuele acties,.."
Adres: Netestraat 33, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 014/51 02 20
Stad: Grobbendonk
Route: Netestraat 33
Postcode: 2280


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Catronics webshop, Openingsuren Catronics Grobbendonk, Catronics Ham, Catronics solden, Catronics facebook, Excellent Rijkevorsel, Excellent GEEL, Helsen electro Herentals
Recensies
Goede informatie correcte afhandeling prijs zelfs aanpassing van deze . Goede service installatie en afstelling thuis van LG Tv .Plus de exstra nodige kabel voor Boose installatie. Top .
Goede service correcte prijs na onderhandeling. Jeremy merci om de goede uitleg van mijn Sonos soundbar. En Frans de Technieker ook een dikke pluim natuurlijk.
Geweldig goede service! Hebben me ongelofelijk goed geholpen bij mijn Telenet abonnement. Een echte aanrader.
Altijd goed geholpen hier en steeds even klantvriendelijk. Zeer professioneel en snelle levering uit voorraad.
Heel tevreden snel geholpen in de winkel & verkoper was zeer vriendelijk ! deze winkel is een echte aanrader!
ik kan Catronics ten zeerste aanbevelen; we zijn er al enkele jaren klant en bijzonder tevreden over de aankopen, zowel als de service en de vriendelijke bediening!
snelle, correcte service. een echte aanrader!
Goede service. Ik ben content van deze winkel met zijn telenet service.
Dank je wel aan Kristof voor de snelle en correcte interventie bij een internetpanne thuis. We zaten met een studerende aan eindthesis werkende dochter, dus heeft iedereen veel extra stress bespaard. Ondanks de telefoniste van telenet zelf sprak over meer ingrijpende werken was het ook veel simpelder op te lossen. Echt dank je wel Kristof voor deze service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid