facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Exception2 Recruitment

Exception2 Recruitment

Info

People Agency



"Établie depuis 1987, nous sommes spécialisés en hôtesses et stewards.Disponibilité, ponctualité et bonne humeur sont les marques de notre agence et du personnel travaillant pour nous, pour vous."
Adres:
Telefoonnummer: +32494581749
Stad: Etterbeek


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bonojob Bonojob 633 meter Bonojob Afrique - Offres d'emploi, consultance, appels d'offres, appels à projets, Fo...
Recensies
Bravo aan de team management voor de zeer professioneel organisatie tijdens samenwerking. 30 jaar ervaring merk je zeer goed …. Succes !
Een topteam ! Altijd leuk om mee samen te werken, goede communicatie . Een aanrader !
Altijd leuk om samen te werken met exception2. Goede communicatie, positieve sfeer en correcte betaling
Zeer professioneel en omringd door een goed team, top
Een super bureau met een topteam. Flexibel en begripvol. Echt een aanrader!
Uitstekend bureau met zeer goede opvolging! ,Bovendien zijn de voorgestelde mensen altijd adequaat en leveren ze uitstekend werk. Ik werk al bijna 15 jaar met Exception 2 en heb nog nooit een probleem gehad. Aan te bevelen zonder mate.
Ik was 2 jaar steward bij Exception en met in totaal 30 missies bij hen waren 28 lucratieve en lonende ervaringen. Mensen ontmoeten, plezier hebben, nieuwe onderwerpen ontdekken en actief zijn in de professionele wereld zijn zoveel voordelen die ik hier vond toen ik mijn toekomst nog aan het smeden was door te studeren. Het management is professioneel, attent en waardeert goed werk :
Excellent People bureau waar ik al vele jaren mee samenwerk! Een team dat altijd alert is op onze behoeften om de beste profielen te selecteren en de meest geschikte kandidaten voor te stellen. Een zeer goede opvolging van de teams op het terrein met een kritische en altijd positieve blik. Bij uitzondering zijn er nooit problemen, maar altijd oplossingen... zelfs voor een last-minute opname! Ik raad ***** zeker aan
Ik ben al 6 jaar gastvrouw bij Exception, ik ben nog steeds heel blij. Zeer goede verstandhouding tussen iedereen. Schitterende evenementen. Topbureau!
Uitstekend bureau! Altijd bereikbaar en op zoek naar de beste oplossingen voor haar klanten. Zeer professioneel. Het is een waar genoegen om samen te werken! Ik raad aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid