facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Excellence Weddings

Excellence Weddings

Info

* Organisatie van A tot Z van uw
huwelijk of event
* Weddingplanner voor 1 dag
(coördinatie)
* Ceremoniemeester
* Partyplanner

Adres: Hoppeweg 18, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: 0496877776
Stad: Dilbeek
Route: Hoppeweg 18
Postcode: 1700



op zoek naar gerelateerd: The Wedding Agency, Weddingplanner voor 1 dag, Wedding Styling België, Ceremoniemeester inhuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kaudenaardewijk Kaudenaardewijk 0 meter Dit is de officiële pagina van de Kaudenaardewijk
Vijverfestival Dilbeek Vijverfestival Dilbeek 206 meter Gewoon geweldig.
Erfgoed en Toerisme Dilbeek Erfgoed en Toerisme Dilbeek 428 meter Bezoek www.toerismedilbeek.be voor meer informatie over bezienswaardigheden, fiets- e...
Edvardsson Edvardsson 1 km Edvardsson blinkt uit in creativiteit. Met hun aan het roer wordt je event memorabel....
Femma Dilbeek Savio Femma Dilbeek Savio 2 km Femma Dilbeek Savio heeft naast haar gewone werking ook een jong femma groep die, met...
Recensies
Geraldine regelde ons trouwfeest van 10 oktober 2021. Normaal ging deze door in juli 2021, wegens corona moesten we alles verplaatsen. Dankzij Geraldine had ik steeds alle tijdige informatie, is alles perfect verplaatst geweest. Het was een prachtige dag, alles was tot in de puntjes geregeld van A tot Z. Ook alle voorbereidingen vooraf waren in orde! Met Geraldine kan je op uw twee oren slapen en er zeker van zijn dat je 100% zult kunnen genieten van jullie dag! Echte aanrader. Ze bracht ons ook steeds in contact met de juiste mensen en ging mee naar de afspraken waar nodig!
Dankzij Geraldine en haar team hebben wij letterlijk de mooiste dag van ons leven beleefd! Een dag vol plezier en vooral zonder zorgen of stress want Geraldine stond altijd klaar met raad en daad! Voor elk probleem heeft zij minstens 3 oplossingen dankzij haar jaren ervaring en vakkennis. Oog voor detail en veel gevoel voor stijl, de perfecte combinatie voor een geslaagde dag! Un grand merci!
We hebben gisteren Geraldine leren kennen. Het is fijn en geruststellend om samen te kunnen werken met een wedding planner die met veel inzet en enthousiasme alles tip top tot in de puntjes regelt. Zeker een aanrader.
Geraldine heeft ons vanaf het eerste contactmoment volledig overtuigd. Haar aanpak, ervaring en zijn zorgen er voor dat je je onmiddellijk op je gemak voelt bij haar. Niet onnodig aangezien zij je zal bijstaan bij het organiseren van een heel intiem moment. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen bij het organiseren van ons huwelijk. Ze geeft koppels de vrijheid om zelf wat te ondernemen en voelt aan wanneer zij eventueel ondersteuning nodig zouden hebben. Ook de dag zelf was zij enorm aanwezig, en tegelijkertijd heel op de achtergrond. Zij hield alles in de gaten en gaf aansturing waar nodig. We hebben dankzij haar een geweldige dag beleefd. We zijn haar enorm dankbaar.
In September 2022 werd onze trouwdag vlekkeloos gecoördineerd door Excellence Weddings die echt above and beyond gingen om deze dag speciaal te maken. Hun aandacht voor detail was indrukwekkend en anticipeerde op wat wij nodig hadden en onze gasten. Ze is niet bang om zelf haar handen vuil te maken en bij te springen waar nodig, al is het bij de bloemiste of de traiteur. Dankzij haar inspanningen verliep de dag zonder vuiltje aan de lucht en heeft iedereen kunnen ontspannen en genieten.
Geraldine weet wat een goede ceremoniemeester doet: 1 alles goed voorbereiden en dubbelchecken, 2 op de dag zelf zo onzichtbaar mogelijk blijven en 3 tegelijk alles in het oog houden. De samenwerking met Geraldine verliep heel vlot. Dankjewel!
Geraldine is een TOP vrouw :- Enthousiast - verhaal werd mooi gebracht - ceremonie was zeer goed verzorgd - spontaan. Kortom: perfect zoals we het ons hadden kunnen voorstellen.
Via Excellence Weddings hebben wij een ceremoniespreker gevonden voor ons huwelijk Karin. We hadden een goede klik met haar en zij handelde alles zeer professioneel, maar ook persoonlijk af. Achteraf ook veel complimenten gekregen over de ceremonie. Een aanrader!
Géraldine was onze wedding planner onder de formule 'voor 1 dag' op onze trouw in april 2022 en deed dit foutloos! Ze deed dit enorm professioneel, flexibel en met discretie. In de aanloop naar de trouw kon ik altijd bij haar terecht kon heel gemakkelijk online via video voor vragen,tips en hulp bij de voorbereidingen. Ze was een plezier om mee samen te werken, probleemoplossend, optimistisch en heel sympathiek waardoor we op onze dag zelf stressloos hebben kunnen genieten. 100 % aan te raden !
Dankzij Géraldine en Franco van Excellence Weddings konden wij ten volle genieten van onze trouwdag, zonder enige stress over de tijdsplanning/praktische organisatie. Wij boekten de 'wedding-planner voor 1 dag' formule bij Excellence Weddings. We planden dus zelf de trouwdag, en Géraldine stond klaar voor alle vragen die we hadden en om goeie raad te geven waar nodig altijd een grote geruststelling om zeker te kunnen zijn dat je niets over het hoofd ziet!. De dag zelf waren Géraldine en Franco er om alles perfect te managen, ondanks een strakke tijdsplanning met meerdere locatiewissels, en grote families en uitgebreide gastenlijsten. Het was een zalig gevoel om dankzij Excellence Weddings onze droom-trouwdag volledig stressvrij te kunnen meemaken, en ons daardoor te kunnen focussen op de essentie van de dag: liefde, vrienden, familie, genieten...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid