facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Examencentrum KM Wevelgem

Examencentrum KM Wevelgem
Adres: Noordstraat 3 a, 8560 Wevelgem, België
Telefoonnummer: 056 43 27 75
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Wevelgem
Route: Noordstraat
Huisnummer: 3 a
Postcode: 8560


Openingstijden

maandag: 07:00–17:00
dinsdag: 07:00–17:00
woensdag: 07:00–17:00
donderdag: 07:00–17:00
vrijdag: 07:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
20 uur gevolgd, nooit iemand in gevaar gebracht. voor de 2de keer gebuisd voor de belachelijkste redens. Mag nu nog eens 6uur gaan volgen weer 450 euro kwijt. Gewoon weg geldwolven
Mijn dochter deed haar praktijkexamen voor de tweede maal met onze eigen wagen. Wij hadden een heel vriendelijke examinator K.DC die zag dat mijn dochter veel stress had. Hij was heel meegaand en deed er alles aan om de druk wat te verlagen! Na het examen nam hij de tijd om alle werkpunten mee te geven op een manier die echt binnen kwam. Los van het resultaat vonden wij de manier van aanpak heel waardevol, bedankt aan de examinator die zijn beroep met hart en ziel uitvoert!
Ik heb mijn examen theorie B hier gedaan. Heel vriendelijke personeel, en mevrouw, die vragen leest, doet zo zeer duidelijk! Ik heb 46/50. Dankjewel!
Heel correcte examinators. De eerste keer was onze zoon niet geslaagd wat streng maar rechtvaardig was. De 2de keer was hij er wel door dankzij de fijne mevrouw die hem voor zijn examen wat moed in sprak en hem zonder stress zo de baan op stuurde. Heel erg bedankt aan die lieve mevrouw en ook aan de verantwoordelijke van de examinators die hem de 1ste keer terecht op zijn fouten wees en heel wat uitleg gaf om het beter te doen.
Vlotte en vriendelijke onthaal. Deed er enkel mijn praktisch examen. Had een vrouwelijke examinator die heel vriendelijk was. Desondanks had ik toch enorm veel stress waardoor ik een grote fout maakte dat ik anders niet maak + enkele opmerkingen . De moed was me al in mn schoenen gezakt.. Gelukkig gaf ze mij toch het voordeel van de twijfel omdat de rest wel goed was. Ik ben haar zeer dankbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid