facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evrard Eric Carrosserie

"DP Carrosserie est une carrosserie toutes-marques et agréées par toutes les compagnies d'assurance. Membre du groupe SAN Mazuin, elle est le résultat de la fusion des carrosseries Desbuleux&Pignataro et Eric Evrard."
Adres: Chaussée de Marche 601/B , Erpent 5101, BE
Telefoonnummer: 081 31 13 70
Stad: Erpent
Route: Chaussée de Marche 601/B
Postcode: 5101


Recensies
Plaatsen van voorbereidingszone .
AANPASSEN VAN VOORBEREIDINGSZONE
Het personeel is ongelooflijk aardig en attent. Alles wordt gedaan om je een goed gevoel te geven. Het is goed om te zien dat dit soort plekken nog bestaan. Het werk aan mijn Skoda Superb is onberispelijk, ze hebben zelfs het interieur en exterieur van het voertuig schoongemaakt. Ik beveel DP Carrosserie ten zeerste aan!Service: Autoschade herstellen
Glimlachend en gastvrij personeel!! Ik kom erop terug
AANBEVOLEN voor een onberispelijke carrosserie. Dat is al heel goed, maar toevallig kregen we enkele maanden later bijna een jaar een probleem en zonder overleg werd de reparatie onder garantie uitgevoerd. Goed gedaan en bedankt.
Goed ontvangen, service ten top. Voertuig schoon en in goede staat teruggebracht. Luistert en worstelt om een ​​oplossing te vinden.
Heel goed werk maar administratief gedeelte en afspraken maken kan beter
Vriendelijke ontvangst, professionaliteit, netjes en eerlijk werk, ik raad ze zonder aarzelen aan
Niets dan positief, onberispelijk werk geleverd door een team van professionals. Ze zorgen goed voor de klanten. Ik raad dit lichaam aan iedereen aan.
Heel mooi huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid