facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evolve-gaming

Evolve-gaming

Info

Evolve gaming - Leverancier van op maat gemaakte gaming desktops, gaming laptops en game randapparatuur.



"Evolve Gaming biedt je een ruim keuze van kwalitatieve en krachtige game PC’s aan, voor elk budget. Met ons gevarieerd en uitgebreid aanbod, vind je bij Evolve Gaming zeker de game PC die bij jou past."
Adres: Kazernelaan 230, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 0489434643
Stad: Houthalen
Route: Kazernelaan 230
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Evolve Gaming be kortingscode, Evolve Gaming review, Game PC samenstellen, MSI game PC samenstellen, Game PC op maat, Gaming PC kopen, Wat is RAM geheugen, Wat kost een game PC
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMK Solutions BMK Solutions 5 km BMK Solutions is een IT bedrijf uit Limburg dat gespecialiseerd is in het maken van a...
Recensies
Ik heb hiet online een gaming PC besteld en kan alleen maar positief zijn. Qua prijs/kwaliteit komt Evolve Gaming goed uit als ik online wat vergelijk en het hele proces liep ook super vlot. Je krijgt een mail voor elke stap die je nieuwe PC ondergaat en blijft zo mooi op de hoogte, tot en met het punt waarop hij geleverd wordt. De levering zelf was ook in een goed beveiligde doos, zodat de computer zeker niet beschadigd zou raken. De PC zelf lijkt me degelijk in elkaar gezet en gaat voorlopig als een sfeer, hoewel ik deze natuurlijk nog wat extra moet testen. Maar voorlopig absoluut een aanrader!
Voor een dringend herstel aan mijn pc verschillende plaatsen gebeld maar ten vroegste 2 weken, nergens hadden ze tijd voor een dringend herstel. Daarna kwam ik bij evolve gaming terecht, pc mocht direct binnen gebracht worden en dag erop was het hersteld. Super snelle en vlotte service met een goed woordje uitleg wat er allemaal mis was. Mijn volgende pc zal ik zeker hier kopen.
Ik kocht mijn nieuwe game PC pc bij Evolve Gaming en ik ben super tevreden. Het personeel is heel vriendelijk en ze hebben me met al mijn vragen verder geholpen. Mijn game PC werd ook snel en stevig verpakt geleverd! De prestaties en look zijn op en top. Dit bedrijf is echt een echte aanrader voor iedereen die een game PC zoekt!
Zeer deskundige mensen, deskundig en eerlijk advies, zeer goede uitleg, en vriendelijk. Al mijn toekomstige pc's zullen hier gekocht worden.
1ste aankoop bij Evolve Gaming, heel tevreden van. Hebben mij goed geholpen op de vragen die ik had bij de keuze van mijn game pc en zijn zeer vriendelijk. Het pakket was goed stevig en proper verpakt en de game pc werkt uitstekend! Top service!
Klantenservice op zijn best : luisterend, actiegericht en "smart". Lang geleden om dit nog eens te mogen meemaken in deze digitale tijden van afstandelijkheid
Heel vriendelijke man met enorm veel vakkennis. Daar zien ze mij snel terug als ik een nieuwe pc nodig heb
Bestelling gedaan van een nieuwe monitor. Helaas zat hier een fabrieksfout in. Dankzij de snelle en goede communicatie stond er de volgende dag alweer een nieuwe monitor en de defecte monitor is netjes opgehaald. Wat een topzaak! Wat een topservice!
Evolve Gaming is een echte aanrader! Top producten, supervlot contact, erg behulpzaam, goed advies en een persoonlijke aanpak. Love it! Doe zo verder :-
Heb hun toevallig gevonden maar kende dit bedrijf nog niet, ik stond dan ook heel sceptisch tegenover hun. Na wat opzoekwerk en veel positieve dingen gelezen te hebben op trustpilot, heb ik dan toch de stap gezet om hier een pc te bestellen. Hier heb ik geen minuut spijt van! Goede vak kennis en snelle levering. PC is beter dan ik verwacht had. Bedankt Evolve Gaming!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid