facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EVI bvba - elektriciteitswerken - bouwbegeleiding

Info

EVI bvba Tessenderlo
Elektriciteitswerken
Verlichting
Bouwbegeleiding doe-het-zelvers
Ventilatie

Geschiedenis

Elektrisch materiaal
Verlichting
Alarm
ventilatie

VAKKUNDIGE PLAATSINGSDIENST

GRATIS WERFKAST

BOUWBEGELEIDING VOOR DOE-HET-ZELVERS



"Elektriciteitswerken en verkoop elektrisch materiaal aan zelfbouwers"
Adres: Fabrieksstraat 1A, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 013677007
Stad: Tessenderlo
Route: Fabrieksstraat 1A
Postcode: 3980


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:30
Donderdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Evi bank, Adsolut webshop
Recensies
Wij als interieur en architectenbureau "Studio Anja Vissers" hebben samengewerkt met EVI voor een project in Tesenderlo. De samenwerking liep zeer vlot. We konden ze altijd bereiken wanneer we hen nodig hadden. Indien er iets aangepast diende te worden, werd dit binnen de 7 werkdagen opgelost. Top samenwerking!
Deze toppers hebben heel ons verbouwinghuis voorzien van nieuwe elektriciteit stopcontacten lichtknoppen. Enkel rechtstreekse lijnen naar de kast. Alles aangesloten op de kast plannen voorzien van de keuring. Zelf gezord voor keuring. Dacht bij mezelf eindelijk eens een weekje rust, niet dus! Na 2 dagen bericht dat de werken volledig gedaan waren. Alles knap afgewerkt, opgeruimd, echte toppers! Ik weet alvast waar ik moet zijn voor mijn elektriciteit werken!
De door mij bestelde videofoon werd op een vakkundige professionele manier geplaatst. De vakman was heel vriendelijk en heeft alles mooi uitgelegd. Een samenwerking eventueel in de toekomst zit er zeker in. Grtjs.
Reeds 23 jaar is het team E.V.I BV onze vaste partner voor al onze elektriciteitswerken. Dat verdien je niet zomaar! Ook voor ons kantoor, dat ondertussen reeds 6 jaar geleden is gebouwd, hebben zij alles tot in de puntjes afgewerkt. Onlangs hebben wij bij een aanpassing aan onze infrastructuur mee een kijkje achter de schermen genomen, zelfs het aansluiten van elk kabeltje in de kast werd tot in de perfectie uitgevoerd! Team E.V.I., keep up the good work!
Wij hebben EVI gecontacteerd voor het uitbreiden van onze elektrische installatie, dit werd snel en heel proper uitgevoerd. Bijkomend heeft EVI ons ook bijgestaan met andere gelijktijdige werken die uitgevoerd werden door derde partijen. Dit heeft er voor gezorgd dat ook daar goed werk is opgeleverd. EVI is een zeer professionele firma met kennis van zaken op communicatief en technisch vlak, wij moeten niet meer nadenken als wij in de toekomst nog iemand zoeken voor aanpassingen aan onze elektrische installatie. Nogmaals bedankt!
3 Luster ventilators laten plaatsen. Living, slaapkamer en dressing. Vlotte communicatie, goede afspraken en heel netjes gewerkt! TOP laat de hete zomers maar komen
EVI is bij mijn ouders de elektriciteitskast komen vernieuwen. De kast is net goedgekeurd door een erkende keurder, ze zijn super tevreden over het vlotte en snelle werk van EVI, prima stielmannen en zeer betrouwbare firma, komen hun afspraken altijd na!
Goede, duidelijke communicatie/afspraken. Zeer proper, netjes werk afgeleverd! Een tevreden klant !
Ondanks de melding dat het een kleine week zou duren vooraleer het werk kon uitgevoerd worden veel werk vlak na bouwverlof was de technieker al een paar dagen na de aanvraag ter plaatse. Snelle en vlotte herstelling. Correcte behandeling en afrekening. Top service.
Super tevreden van EVI: vervangen spotjes badkamer/bureau, trapverlichting, schakelaars … goed advies en altijd even vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid