facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evergreenz

Adres: Erperheidestraat 2, 3990 Peer
Telefoonnummer: +3211616263
Stad: Peer
Route: Erperheidestraat 2
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: Peer - Tripadvisor, Fornuisje Peer, Restaurant Peer, Koffiebar Peer, La baracca Peer, Afhaal eten Peer, Italiaans restaurant Peer, Beste restaurant
Recensies
Soep uit pakjes, ditto desert.... povere kwaliteit /prijs verhouding. Zwak Aanbod. Personeel verdienen nog de meeste lof. Kinderen betalen hier ook te veel.
Best duur voor wat je krijgt
Zeer Lekker eten maar de service is een dikke 0. De staf is zeer vriendelijk maar weet totaal niet waarmee ze bezig zijn. Verschillende keren kreeg ik ook te horen dat het volzet was en kreeg een tafeltje aan kinderhoek tafel 67 waar het bijna niet uit te houden is. Dit terwijl er een 20tal tafels leeg zijn gebleven.
Het ontbijt is zeker de moeite waard! Alles prima in orde voor een redelijke prijs. Met warm eten in het restaurant geen ervaring.
Echt geweldig zowel voor diner en ontbijt veel keuze en je gaat zeker niet met honger buiten
Slechte prijs-kwaliteit verhouding, €28,50 voor zeer matig eten, zonder drinken en weinig aanbod.
Geen haute cuisine, maar best leuk ontbijtbuffet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid