facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Everest Cuisine Antwerpen, Belgium

Everest Cuisine Antwerpen, Belgium

Info

If you are looking for traditional Nepali and Indian Cuisine, this is the best place to be.
Visit us for authentic dishes and homely atmosphere.

Geschiedenis

Best Nepali and Indian food in Antwerp!!!



"We sell indian and nepali typical herbs and spices"
Adres: Van Arteveldestraat 45, 2060 Antwerpen
Telefoonnummer: +3232564371
Stad: Antwerp
Route: Van Arteveldestraat 45
Postcode: 2060


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: het verhaal antwerpen, het zand antwerpen, taisho antwerpen, taisho sushi antwerpen, nepalees restaurant antwerpen, everest cuisine menu, bistro jologie, mandraki antwerpen
Recensies
Vreselijk!!! Een heleboel dingen die niet kloppen aan dit restaurant. Door de matige reviews toch een kans gegeven omdat we zin hadden in lekker Indiaas eten. Bij aankomst was het hele restaurant leeg en werden we raar aangekeken toen we plaatsnamen. Het menukaart zag er veelbelovend uit zoals we gewend zijn van elk Indiaas restaurant. Als voorgerecht hebben wij de vegetarische samosa genomen. Deze was oké maar niet heel bijzonder. Als hoofdgerecht hebben wij de butter chicken en kip madras besteld. Het eten kwam vrij snel en dat was ook te proeven. De rijst was plakkerig en heel karig van smaak. De butter chicken was absoluut geen butter chicken. Het was kipdijfilet in tomatensaus, verder proefde je absoluut geen smaak en/of de kruiden die erin horen te zitten. Van de kip madras hebben wij 2 hapjes van genomen. Dit was absoluut niet te eten! De saus had een zeer aparte smaak en structuur. Tijdens het eten zaten er twee mannen waarschijnlijk de bezorgers? die vrij hard muziek afspeelden op hun telefoon. Totaal niet gastvrij en professioneel. De bediening was lief, echter zou ik dit restaurant aan niemand aanraden. Bespaar de moeite en het geld. Voor ons absoluut geen tweede keer hier!
Eten besteld om 18u, om 20u kregen we een melding dat het eten geleverd zou zijn. Gebeld naar het restaurant die aangaven dat het eten onderweg zou zijn. Nog een uur later dus ondertussen 3u na de bestelling zeiden ze nog steeds dat het onderweg was dus hebben we de bestelling geannuleerd. Slechte communicatie en service, hier bestellen we niet meer.
Zeer lekker budgetvriendelijk met social deal eten Bediening was zeer vlot en vriendelijk
Via een social deal bon zijn we hier gaan eten. Mooi iets voor 19u in het restaurant voor de reservatie. We hadden keuze uit 2 tafels niet rustig gelegen als gevraagd maar dat was blijkbaar ook niet mogelijk en we hebben dan degene genomen die het verste van de inkom was. Nooit gedacht dat het in Nepal altijd koud is, zelfs op restaurant. tegen 19.45 was het uiteindelijk gelukt om drank te bestellen en na nog eens te wachten ook het eten besteld. Tegen 20.45 mochten we de eerste gang verwachten. ondertussen hebben we al verschillende gezelschappen zien opstappen voor de lange wachttijden. De 2 garcons weten niet wat ze moeten doen en de eigenaar staat in de keuken en serveert dan ook nog als de garcons het te druk op hun gsm hebben. Tussendoor is het een komen en gaan van takeawaykoeriers. Misschien via deze weg het eten besteld dan was het er sneller. Om half 10 is de hoofdschotel daar. Eindelijk. En nu moet het snel gaan want blijkbaar is er om 22u nog een feestje. Je word net niet buitengezet. De maaltijden zijn matig en de bediening is slecht. Voor een avondje honger lijden en veel wachten is het een aanrader. Wij komen er nooit meer. Deze zaak zal waarschijnlijk niet lang bestaan , niemand komt er voor een 2de keer weten we nu
Deze avond bestelling geplaatst en zou 50min duren. Na 1h15 te wachten gebeld om te vragen hoe ver ze stonden met de bestelling. Ik kreeg het antwoord dat het er bijna zou zijn. Prima nog 20min gewacht, nog steeds niks. Ik bel na 45 weer om te vragen waar het eten bleef. De man aan de telefoon zei heel onvriendelijk dat ik niet elke 10min moest bellen en dat ik geduld moest hebben. Het was 45min geleden dat ik had gebeld. Hij geloofde me niet en zei dat ik 10min eerder al had gebeld. Hij stelde zelf voor om de bestelling te annuleren. Hier op kon ik zelfs niet antwoorden, hij gaf me niet de tijd om andere dingen te overwegen of voor te stellen. Zonder op mijn antwoord te wachten zei hij dat hij de bestelling zou annuleren en legde af. Conclusie na 2h hadden we nog geen eten en zouden we ook niet snel eten krijgen. Zo slecht ben ik nog nooit behandeld geweest bij het bestellen van eten.
Onze eerste indruk was oei er zit geen volk. Voorgerecht namen vegetarische loempia's. Die waren wel lekker, hoofdgerecht nam ik wok met kip en noodles heel lekker en mijn man kip met rijst en Tiki masala. Deze was ook lekker. Het nagerecht een soort van zoete smoutebolletjes. Ook lekker. Hier moet je geen grand chique verwachten, maar wel een eerlijke prijs kwaliteitsverhouding. Het gebouw was verouderd maar de tafels waren proper en de vloer ook. Ik zou hier best nog eens durven heen gaan als we in de buurt zijn. Mensen die niet te kritisch zijn en Nepalees willen eten zullen mijn mening delen.
We hadden nog een Bongo bon liggen en we dachten we gaan eens wat eten. Everest stond ertussen. Op maandagavond kort na openingstijd binnengelopen. De bon wees uit dat we recht hadden op twee hoofdgerechten en twee desserts. We namen beiden een verschillende lassi om te drinken en bestelden het hoofdgerecht Paneer Korma en een Chicken Madras zeer pikant. Ondertussen liep de zaak vol met nog 5 gasten en de take away koeriers. We hebben lekker gegeten. Gaan we hier nog vaker komen? Voor 'uit eten gaan' is de entourage net niet OK genoeg...alhoewel we heerlijk voor het raam zijn gaan zitten met zicht naar buiten...en voor de snelle dagelijkse hap lijkt de thai op het Sint Jansplein qua prijsniveau het steeds weer te winnen...Wie weet wat de toekomst brengt...qua smaak en de goede gastvrijheid van het bedienend personeel ligt het zeker niet...dat was prima in orde!
Grote teleurstelling. Bij de mix Everest ontbrak de helft van de beloofde hapjes en dit hele gerecht bestond dus uit 2 diepvries-aardappelkroketten, 2 diepvries aardappelballetjes, 2 diepvries miniloempia's met zoetzure saus en 2 kleine stukjes kip. Veg biryani was gewoon een grote hoop flauwe rijst met een paar groentjes en 3 stukjes ananas uit blik erdoor gemengd. Linzensoep en dal tarka leken redelijk oké omdat de rest zo slecht was, maar het geheel was flauw gekruid. Mango-coupe was vreemd: een dikke plak diepgevroren mangopulp in kleine stukken gesneden. Dame blanche ook totaal geen aanrader met die stroperige "chocolade"saus uit een goedkoop flesje, dat er al volledig over gegoten was. Garlic naan was gelukkig wel heel lekker. Er zijn plaatsen waar je véél lekkerder kan gaan eten voor deze prijs. Proper was het alleszins ook totaal niet en voor de gezellige sfeer en vlotte bediening moet je ook al niet naar hier komen.
Lekker eten, vriendelijke bediening. Ben hier komen eten met een bon van vakantieveilingen, en ipv een standaard menu, kan je kiezen wat je eet. Het interieur is redelijk sober, maar gezellig. Maar het eten is lekker, en goede porties. Plus dat het bier van daar ook een aanrader is.
Gisteren hebben we daar lekker gegeten. De samosa's waren lekker gekruid en de chicken vindaloo was zalig. De bediening was ook heel vriendelijk en snel ondanks hij alleen in de zaal staat.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Everest Cuisine Antwerpen, Belgium met het openbaar vervoer


Antwerpen Atlassib 50 meter
524
Antwerpen F. Rooseveltplaats 100 meter
Antwerpen 120 meter
155
2924
356
360
400
405
472
530
550
890
940
Antwerpen Roosevelt perron Osy 120 meter
17
68
Antwerpen F. Rooseveltplaats perron 25 (afgeschaft 130 meter

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Everest Cuisine Antwerpen, Belgium. Van Arteveldestraat 45 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Everest Cuisine Antwerpen, Belgium adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Everest Cuisine Antwerpen, Belgium. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Everest Cuisine Antwerpen, Belgium delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid