facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Events à la carte

Events à la carte

Info

Voor ieder zijn budget maken wij op maat uw privé -of bedrijfsfeest.

Geschiedenis

Events a la carte is een evenementenorganisatie die uw grote en kleine evenementen verzorgt. Zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in events zoals: privéfeesten, bedrijfsfeesten, incentives, teambuilding, indoor/outdoor activiteiten, bruiloften, babyborrels, seminaries,….

En wij bieden onder andere:
Een locatie, catering, decoratie, podia, licht en geluid, lounge meubilair, entertainment, special effects en verzorgen desgewenst de volledige productie!

Als extra troef hebben wij onze ‘in huis’ live bands en DJ’s.



"Wie zijn we?Experts binnen en buiten. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller kennen we de wereld van de events en brand activation door en door.Hans en Jelle zorgen dat uw event steeds van a tot z is zoals het hoort te zijn. Waar we zelf in uitblinken, doen we in-house. Voor heel wat ondersteunende functies doen we een beroep op een breed netwerk aan partnerorganisaties, een grote database, uitzendkantoren enz.Door onze muzikale achtergrond brengen we ook steeds de leukste bands of dj’s naar jouw event.Passie voor klanten. Het zijn klanten die onze business doen draaien. In ruil gaan wij voor hen het uiterste. Het liefst werken we in een langetermijnrelatie. De klant is echt nog koning of koniging bij ons."
Adres: Massenhovensesteenweg 15, 2520 Broechem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32474373058
Stad: Broechem
Route: Massenhovensesteenweg 15
Postcode: 2520


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Authentika Authentika 1 km Markt | Beurs Dit is een product van De Spirituele Wereld.
Rhythm of the 90's & 00's Rhythm of the 90's & 00's 2 km Rhythm of the 90's & 00's komt op ZATERDAG 23 NOVEMBER 2019 naar BROECHEM ! Verwacht ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid