facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Events Den Berg

Events Den Berg
Adres: Bergkapelstraat 98, 1840 Londerzeel, België
Telefoonnummer: 052 31 53 30
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Londerzeel
Route: Bergkapelstraat
Huisnummer: 98
Postcode: 1840


Openingstijden

maandag: 09:00–23:00
dinsdag: 07:00–23:00
woensdag: 07:00–23:00
donderdag: 07:00–23:00
vrijdag: 07:00–21:00
zaterdag: 09:00–21:00
zondag: 09:00–21:00

Recensies
Super blij met de beslissing om ons trouwfeest hier te laten plaatsvinden! Heel goede begeleiding en alles tot in de puntjes voorbereid.nTop event locatie en het hotel heeft heel mooie kamers met een uitzonderlijk goed ontbijt.
Fijne keuken, had ik niet zo verwacht in een feestzalen-complex
Mooie plaats, lekker eten, vriendelijk personeel.
WAUWWWW Wat een aanrader!nnOns huwelijksfeest was fantastisch en onvergetelijk!nnNa een fijn kennismakingsgesprek waren we overtuigd en kozen we voor Events Den Berg.nTijdens de voorbereiding was het duidelijk dat we in professionele en goede handen waren.nOmdat ze luisteren naar onze wensen, beseften we dat onze droom werkelijkheid ging worden.nnDe dag brak aan: we werden betrokken bij elke stap, we werden ongelofelijk in de watten gelegd.nnOnze gasten zijn 1 voor 1 enorm onder de indruk van een prachtige zaal en tuin, vriendelijke bediening, superlekker eten en alle faciliteiten en uiteraard een knallend feest!nnEen eventplanner uit de duizend.nEen maître met oog voor elk detail.nIeder personeelslid was zo vriendelijk. We konden op iedereen rekenen om onze dag meer dan perfect te maken.nnEen score…? Meer dan perfect!nn1000x Dank aan Events Den Berg!
Voor Joeps.be was hier een thema circus.nDeze bonte bende werd super fijn onthaald. De gasten genoten van veel lekkers en top entertainment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid