facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eventroom

Eventroom

Info

De Eventroom biedt u een state-of-the-art infrastructuur in een modern en trendy interieur. 350 m² binnen en een ruime buitenpatio van 125m²

Geschiedenis

Volledig uitgerust, modern en betaalbaar

Huur de Eventroom voor uw:

•vergaderingen, seminaries en (personeels)feesten
•walking dinner met uw klanten
•babyborrel, trouwfeest, communiefeest, verjaardagsfeest, bar mitswa
•eetfestijn, wandeltocht of rouwmaaltijd
•tentoonstellingen,
•workshops, kookdemo’s

De Eventroom is de perfecte locatie voor uw volgende evenement. 350 m² binnen en een ruime buiten patio van 125 m², met een ruime parking en op wandelafstand nog eens 400 parkeerplaatsen.

De Eventroom bevindt zich in het landelijke Sint-Amands in de provincie Antwerpen, aan de rechteroever van de Schelde. Het maakt deel uit van de regio Klein-Brabant en ligt centraal in de driehoek Brussel-Gent en Antwerpen.

Adres: Buisstraat 19b, 2890 Sint-Amands
Telefoonnummer: 0476405342
Stad: Sint-Amands
Route: Buisstraat 19b
Postcode: 2890



op zoek naar gerelateerd: Restaurants Puurs-Sint-Amands, Hoek Ten Eiken 18 Puurs, Feestzaal Puurs, Aankleding feestzaal huren, Versiering feestzaal Verjaardag, Hof van Coolhem, Hof van Coolhem wandelen, Event decoratie huren
Recensies
Babyborrel - gezellige ruimte , mooie aankleding van de zaal - kinderhoekje voorzien, wat zeker een pluspunt bij dit evenementen waar kinderen aanwezig zijn. Brunch - verzorgde en lekkere catering, prachtige thema aankleding - Pasen - Vakantie - Wildbrunch - met fotohoekje ! Wat muzikale animatie zou het gebeuren nog aangenamer maken. Trouw van Tom & Marijke - catering perfect met bediening - muzikaal gast optreden - - uitgebreide mogelijkheden van tafelzetting
Ben op een trouwfeest geweest. Heel mooie zaal. Catering was ook dik in orde. DJ was ook in orde.Was alleen heel triestig kwa bediening drank aan tafel. Oudere garçon die glazen in handen nam als hij wijn kwam aanvullen aan tafel. Nam glazen zelfs bovenaan vast. Hebben dikwijls lang moeten wachten voor hij langst kwam. Voor mijn part moest er ook een garçon meer aanwezig zijn. Bij dessert tas thee gevraagd zonder overdrijven heeft 15 min geduurd en was lauw water. Het feest was verder dik in orde en hebben veel plezier gemaakt.
Genoten van de perfecte Brunch met vrienden & collega's ! De Eventroom is een fantastische locatie - met moderne én omtoverbare ruimte volgens thema - gecombineerd met de uitstekende service onder leiding van Tom en Marijke. Een absolute aanrader !!
Heel mooie locatie met zo veel mogelijkheden! Vrij onopvallend ook: de oprit naar de zaal is vlak naast de spoorweg en de richting aanwijzer staat slechts aan een kant. Zeer correct ook dat er een bordje op hangt in het "binnenplaatsje" dat er na 22u buiten niet te veel lawaai meer mag zijn. Wel jammer dat er geweten is hoeveel genodigden er gingen zijn, het goed weer was en gerechtjes werden geserveerd, en dat er slechts een enkele hoge tafels stonden op eerder genoemd "binnenplaatsje".
Mooie locatie, mooie decoratie, lekker eten... ook fijn om te dansen met n mooie ruimte, kan pok buiten frissen, enzo
Leuke locatie. Dit was vroeger een schoenbedrijf dat na sluiting omgevormd werd naar evenemetehal. zeer leuke locatie voor feestjes.
Zeer mooie en moderne feestzaal. Wel iets wat aan de duurdere kant. Kinderen kunnen veilig op het binnenkoertje spelen.
Mooie en gezellige locatie voor allerhande feestjes en events.
De hartelijke sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid