facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor eve-line

eve-line

Info

A gathering for original floor & wall coverings and exclusieve interiors. More info? [email protected]! Or come visit us!

Geschiedenis

Aalst is een speciaalzaak rijker!

Bij EVE-LINE kan u terecht voor vloer-en wandbekleding, behang en meubilair! Wij bieden u een ruim en select assortiment aan natuursteen, mozaïeken, artisanale gietvloeren (terrazzo), cement- en keramische tegels, plankenvloeren en parket. Bovendien verzorgen wij ook eigen ontwerpen, maatwerk en plaatsing. Dit alles deel uitmakend van de meest gerenommeerde merken waaronder enkele waarvan wij exclusief agent zijn voor België.

Geen moeite is ons teveel om, in nauwe samenwerking met de klant, het gepaste materiaal te vinden. Met deze gepersonaliseerde aanpak streven we voor elke renovatie of nieuwbouw naar een waar “eindewerffeest” waar u als klant terdege trots op kan zijn!

Als u van mooie dingen houdt, zelfs al hebt u niet direct een project in gedachten, kom gerust eens langs. Wij ontvangen u graag met een drankje en een gezellige babbel.

Tot binnenkort!

Adres: Capucienenlaan 7, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 0032496808409
Stad: Aalst
Route: Capucienenlaan 7
Postcode: 9300


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MAAKBURO MAAKBURO 1 km Uw ontwerpburo & meubelmaker
Buro Project Buro Project 3 km We werkten al voor enkele projecten samen met Buro Project. Steeds kregen we professi...
Leentje Van Goethem Interieurontwerper Leentje Van Goethem Interieurontwerper 5 km Leentje, uw interieurontwerper, sinds 2009
Recensies
Vloer en wandbekleding, tegels, behang met stijl
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid