facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euterpia

Euterpia

Geschiedenis

In hartje Zurenborg, een boogscheut verwijderd van het station van Berchem en vlakbij de Singel en de Ring, vindt u een uitzonderlijke concentratie van Belle Epoque architectuur.

Op deze schitterende locatie vonden Marc en Marijke Tombeur het prachtige huis Euterpia, de woning van de muze Euterpe, dat dateert uit 1906.

Euterpia is een luchtig manoir, ontworpen door
architect Bascourt en versierd met een neoklassieke
gevel met een verguld beeld van de muze van de muziek.
In dit schitterende huis wordt u getrakteerd op een doordachte keuken op basis van de beste ingrediënten, altijd volgens de seizoenen. Bij Marc en Marijke Tombeur staat gastronomisch verwennen voorop.

In dit niet-alledaagse restaurant worden de tussenseizoenen overbrugd in een ‘d’époque orangerie-veranda’ en in de zomer kunt u vanaf het terras met volle teugen genieten van een verrassend grote tuin.

Adres: Generaal Capiaumontstraat, 2, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/235.02.02
Stad: Berchem
Route: Generaal Capiaumontstraat, 2
Postcode: 2600


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Vin d'Où Bistro Vin d'Où 2 km Het eten was echt subliem. De zeetong smolt in de mond. De reeenrug was perfect gegaa...
Domein Park West Domein Park West 2 km + Vriendelijk personeel + Goede service + Lekker eten + Mooi geserveerd op de borden ...
Recensies
Ik gaf 4 sterren omwille van nostalgie maar bediening en sommige gerechten mochten strakker en inventiever. Vriendelijk onthaal, ongelooflijk mooie tuin en huis in de mooiste buurt van Antwerpen en door het superlekkere hoofdgerecht geef ik dit restaurant mijn 4de ster.
Het eten is goed, klassieke keuken. Veel van de gerechten waren niet meer voorradig en de wachttijden tussen de gerechten extreem lang. Een mooi kader. Erg duur voor wat je krijgt.
Nu een jaar geleden verloor Marijke de uitbaatster haar echtgenoot Marc. Wij komen hier al 40 jaar steeds een constante kwaliteit warm kader voortreffelijke ontvangst.Nu Marc er niet meer is doet de ploeg gewoon verder in dezelfde traditie van kwaliteit en kunnen ! Heel bewonderenswaardig !
Klassieke Franse keuken en dito kader. "Incontournable" in Antwerpen. Een adres om telkens weer terug te keren ook al is het prijskaartje niet echt goedkoop.
Zeer gezellig en charmant! Verfijnde, lekkere kaart en topbediening!
Klassiek Franse keuken met zeer vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid