facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EuroSys

EuroSys

Info

EuroSys biedt ICT totaaloplossingen voor bedrijven, scholen en overheden waarbij u kan genieten van onze bewezen technische ICT expertise.

Geschiedenis

Over ons

Wij bij EuroSys gaan voor Happy Profit, elk bedrijf moet winst maken, maar naast de winst vinden we het ook belangrijk een bepaalde meerwaarde te bieden. Voor ons is dit het bieden van “Customer & employee value with minimal waste and happy profit”. Met andere woorden, het gelukkig maken van klanten en werknemers rekening houdend met het rendement en duurzaamheid van het bedrijf.

Wij groeien ieder jaar met 25 procent. Wij kunnen daarbij een beroep doen op 70 ervaren medewerkers zowel in sales als techniek. Wij investeren heel veel in onze mensen, opleidingen maken daarvan een onderdeel uit.

EuroSys Business wil bedrijven inspireren in tijden van digitale transformatie met innovatieve oplossingen wat resulteert in betere zakelijke inzichten, beslissingen en projecten. Onze kernwaarden zijn samenwerking, flexibiliteit, vertrouwen en zakelijkheid.

Vanuit onze vestigingen in Houthalen en Halle richten wij ons op KMO's (vanaf 5 werknemers), bedrijven, en overheden. In ons kantoor te Aalst kunnen scholen terecht voor meer informatie over education. We werken aan de hand van zes focusgebieden: IT-infrastructuur, Cloud Solutions, Printers en Multifunctionals, Telecom Solutions, Onderhoud & Support en Training.

Omdat klantentevredenheid centraal staat bieden wij de meeste complete en passende ICT-Oplossingen op maat aan. Dit gaande van advies, implementatie, support en onderhoud tot opleidingen. Tegenwoordig evolueert technologie zo snel dat het essentieel is om toekomstgericht te werken. Bij het aanbieden van een oplossing kiest EuroSys steeds voor een Future Proof product.


Geen businessgebruiker? Ontdek Selexion Digital voor thuis of EuroSys voor scholen.



"EuroSys wil duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen met happy profit in het achterhoofd. Daarom begeleiden we bedrijven met veel enthousiasme in hun digitale transformatie via een breed aanbod van innovatieve oplossingen.Samen creëren we gelukkige en veilige digitale werkplekken voor bedrijven, overheden en scholen. "
Adres: Centrum zuid 1527a, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: +32 (0)11 60 90 10
Stad: Houthalen
Route: Centrum zuid 1527a
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: EuroSys Zonhoven, Eurosys Education, EuroSys opleidingen, EuroSys Facebook, EuroSys Genk, Eurosys linkedin, Computerwinkel Houthalen, Ivita eurosys
Recensies
The place to be voor google apps integratie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid