facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eurosport - Eurotoys

Eurosport - Eurotoys

Info

Eurosport is in Bree al 51 jaar de referentie voor de actieve sportbeoefenaar.
Wij zijn zowel in binnen- als in buitensporten uw specialist!!!

Adres: Bocholterkiezel 45, 3960 Bree
Telefoonnummer: 089 46 95 00
Stad: Bree
Route: Bocholterkiezel 45
Postcode: 3960


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: eurotoys folder, eurosport bree webshop, eurosport bree badmode, eurosport bree openingsuren, eurosport bree folder, eurosport bree kleding, eurotoys online shop, eurotoys catalogus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opitterstraat Bree Opitterstraat Bree 1 km Gezellige winkelstraat in het centrum van Bree, waar de handelaars u met plezier verw...
C&C running C&C running 1 km Hardloopspeciaalzaak met professioneel advies. Loopanalyse
Recensies
Vandaag echt heel vriendelijk geholpen en een leuke winkel voor speelgoed
Leuke winkel ik kom hier al sinds ik nog een tiener was. Wat me opviel is dat ze best een goede collectie Lego hebben. Dus als Lego fan kan je er zeker eens binnen springen.
Een ruime keuze aan mooi speelgoed met vriendelijke winkelpersoneel.
Prettige winkel. Speelgoed, sport en kleding onder 1 dak
Ik had een Sinterklaas bestelling gedaan maar door deze coronatijden was het na 2 weken nog steeds niet aangekomen. Een mail gestuurd, helaas wou de dame die mij antwoordde niet erg behulpzaam zijn. Toch maar rechtstreeks naar de winkel gebeld en sinds dat moment TOP service! Vriendelijke dame aan de lijn, excuses aangeboden en zelfs de dag zelf mijn bestelling komen brengen aan huis vermoed door eigenaar van de zaak zodat ik toch nog een leuk cadeau had tegen zondag. Ondanks alles vriendelijk, behulpzaam en oprecht medeleven! Zeer tevreden en aan te raden.
Veel keuze. Zowel kwa sportartikelen als voor de kinderen. En ze helpen je altijd met een glimlach verder. Top winkel met concurrentiële prijzen.
Mijn dochter zocht een schetsblok van pony's. Ze hebben best wel wat tekenmateriaal..
Een plaatsje om leuk te gaan winkelen. De focus ligt op sportieve kleding,vrije tijd. De kleinste komen heel zeker aan bod met allerlei speelgoed. Voor de iets ouderen kinderen zijn er ook de bekende spelletjes op Xbox PlayStation enz.
Het gezelschapsspel hadden ze niet, wat ik zoek. Wandelschoenen in mijn maat van jack wolfskin waren er ook niet. Heel jammer.
Fijne aangename winkel en behulpzame verkoopster/kassierster. Bedankt voor het mooi inpakken van de kerstcadeaus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid