facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euroscoop Lanaken - 8 zalen

Euroscoop Lanaken - 8 zalen

Info

Bioscoop Euroscoop Lanaken.



"De bioscoop Euroscoop Lanaken, gelegen vlakbij het centrum van Lanaken, verwelkomt u 365 dagen per jaar om uw emoties intens te beleven! Geniet van deze gezellige bioscoop met zijn gevarieerd programma en zijn snoeptoog. Gratis parkeren en wi-fi."
Adres: Europaplein 35, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 089731088
eb.poocsorue@nekanal
Stad: Lanaken
Route: Europaplein 35
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 01:00
Dinsdag: 19:00 - 01:00
Woensdag: 12:30 - 01:00
Donderdag: 19:00 - 01:00
Vrijdag: 16:00 - 01:00
Zaterdag: 12:30 - 01:00
Zondag: 12:30 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: euroscoop lanaken prijzen, euroscoop genk, euroscoop maasmechelen programma, films euroscoop, euroscoop lanaken eten, it euroscoop, euroscoop maastricht films, flatliners euroscoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grand-cafe Chaplin Grand-cafe Chaplin 24 meter Zeer lekker eten en een gezellige omgeving. Ik had gevraagd om van een pasta met vlee...
Euroscoop Euroscoop 25 meter We gingen met z'n twee naar de bios. De zaal die wij hadden was relatief klein, wat o...
Recensies
We gingen met z'n twee naar de bios. De zaal die wij hadden was relatief klein, wat op zich niet erg is maar het scherm was ook wat aan de kleine kant. Het allerergste is echter het geluid, wat helemaal niet goed tot achter komt. De lage tonen zijn slecht hoorbaar subwoofer defect? en wij hoorden bij stille scenes gewoon de film die naast ons draaide. Ik denk niet dat ik hier nog eens terug ga komen.
Fijne bioscoop! Scherm op enige afstand van de zitplekken dus vooraan krijg je geen nekpijn. Popcorn wel enorm prijzig. Heel fijn dat ze gewoon een pauze geven halverwege de film, bij Avatar was dat wel nodig imo. Deze info valt echter nergens te vinden op internet en je kunt geen klantenservice bereiken,das wel vervelend.
Ik kom hier al jaren. Altijd fijn. Op rustige momenten ben je soms de enige in een zaal. Bijna een privevoorstelling . Pas geleden voor de eerste keer iets gegeten bij het naastgelegen Chaplin. Eigenlijk onvoorstelbaar dat ik dat in al die jaren nog nooit had gedaan. Vriendelijke mensen en erg lekker eten. Zeker iets om toe te voegen aan de "gewoonte".
We vo den de sfeer erg triestig daar. En enkel tickets via zo´n touchscreen te verkrijgen en niet aan een bemande balie. Plus je moest gelijk aangeven waar je ging zitten . Weet ik veel, dat zie ik duidelijk als ik binnen ben, niet op een scherm.
Mooie bioscoop, jammer dat er in de prima zaal met comfortabele stoelen, een film draaide waar slechts 6 personen naar keken. Prachtige film waar wij in vermeld stonden op de aftiteling omdat de filmers in onze B&B hebben gelogeerd tijdens de vele draaidagen.....
Heerlijke cinema waar je graag naar toe gaat, goed filmaanbod, fijne entourage, zeer vriendelijk en atent personeel en schappelijke prijzen. Avond film met een lekker hapje en drankje vooraf is een echte aanrader.
Deze zaak is wel echt gedateerd. Een storende geur in de inkom en de zalen. Toiletten zijn ook niet schoon. Erg storend dat je het geluid hoort van de zaal er naast.
Enorm prijzig, 2 maal een medium popcorn en twee Spa rood zijn bij elkaar opgeteld 20 euro, dit kan niet kloppen
Goede zetels in de zaal, goed geluid en mooi groot scherm. Tevens is er een ruime gratis parkeerplaats .
Lekker oldskool, Propere zalen en meestal niet erg druk. Heerlijk om dat bioscoop gevoel te ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid