facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euroscoop

Euroscoop
Adres: Europaplein 35, 3620 Lanaken, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Lanaken
Route: Europaplein
Huisnummer: 35
Postcode: 3620


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 13:00–22:30
donderdag: 18:15–22:30
vrijdag: 18:15–22:30
zaterdag: 13:00–22:30
zondag: 13:00–22:30

Recensies
Kleine bioscoop, maar gezellig.nWe vrezen ervoor dat het zal sluiten door te weinig klanten. Wat we heel jammer zullen vinden.
Vervallen! Voordat het werd overgenomen door pathe waren er wij maandelijks te vinden. Na een lange tijd de bioscoop weer bezocht, maar oh wat is het vervallen. Veel stoelen kapot, volledig doorgezakt. Meerdere plekken stond troep, zoals oude reclameborden. Plafond open. Muffe geur en ook nog eens meerdere wc's defect bij zowel de dames als de heren. Zelfs de buitenkant van het pand en de parkeerplaats vervallen.nHier komen we zeker niet meer terug.
Uniek bioscoopcomplex.nEuroscoop Lanaken is echt een gezellige bioscoop met nog een huiselijke sfeer.nWanneer we naar de bioscoop gaan proberen we steeds naar Lanaken te gaan.nDit is nog de bioscoopervaring zoals het hoort.
Ga nog steeds graag naar euroscoop Lanaken. Ben zeker tevreden van geluid en beeld geluid was vroeger nogal eens een probleem is zalig dat het er nooit super druk is. Zetels kan je nu ook kiezen op nummer. Snoep en drank veel beterkoop dan kinepolis! Nacho's en popcorn zijn van goeie kwaliteit!
Ben er naar jaren weer eens geweest. Wat een tegenvaller. Heren toiletbakken zijn er meer afgeplakt als beschikbaar, kosten versnaperingen is gigantisch duur. Ons zul je er niet meer zien:-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid