facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euroscoop

Euroscoop
"Gelegen vlakbij het centrum van Genk op de C-Mine site, verwelkomt de Euroscoop Genk bioscoop u 365 dagen per jaar om uw emoties intens te beleven! Geniet van deze gezellige bioscoop met zijn gevarieerd programma en zijn snoepwinkel. Gratis parkeren en wi-fi."
Adres: C-Mine 1 , Genk 3600, BE
Telefoonnummer: 089 30 80 00
Stad: Genk
Route: C-Mine 1
Postcode: 3600



op zoek naar gerelateerd: Euroscoop Genk Programmatie, Euroscoop Genk tickets cadeaucheque, Euroscoop Genk Tarieven, Dinsdag Filmdag Euroscoop, Ladies Night Euroscoop Genk, c-mine genk films, Euroscoop cadeaubon, Avatar 2 aanvangstijden in de buurt van Euroscoop Genk
Recensies
PRACHTIGE ERVARING! Wat een locatie ook. C-mine binnen gaan, en daar, een leuke, kleine maar mooi onderhouden cinéma. Buitenkant modern. Maar de zalen, mooie oude stenen muur, groot scherm, en prachtig geluid. Deed me nostalgisch terug denken aan oude cinema's, dus het kind in mij kwam boven. Tickets aankopen aan automaten is zeer overzichtelijk en handig. Prijzen zijn goedkoper dan dat ik gewoon ben, dus maakt het extra leuk. Popcorn en ander snoep normale prijzen, bediening vriendelijk en snel. Geen mensen die voorkruipen of ander gedoe. En om terug te komen op de zaal ... Aangenaam van temperatuur, mooi beeld en geluid. Volume staat normaal, en niet op stand gehoorschade wat de filmervaring des te aangenamer maakt. En de beenruimte, geweldig. Niet verkrampt moeten zitten, maar comfortabel. Ben dus super tevreden. Weg met de mega gigant Kinepolis, deze ervaring was zoveel beter.
Toffer en goedkoper dan Hasselt. Iets kleinschaliger. Duidelijk online reserveringssysteem. Propere zaak. Aanvangsuren die op website staan zijn van de reclame, niet van de eigenlijke film. Gelegen aan de c mine met een rijk historisch verleden waar het sowieso ook plezant is om eens rond te lopen en de site te bezichtigen. Ook supermooie fotolocatie. De minder goede eetzaakjes die op de site zelf liggen laten we vaak King's liggen, hiervoor trek je beter naar de Vennestraat. Te voet te doen en keuze te over daar. Parking kan zowel bovengronds als ondergronds en is gratis
Geen reclame voor een film van 3u die start om 21u. Dat noem ik geen service. Ik begrijp dat deze zaak wil besparen op personeel en elke andere mogelijke uitgave maar dit kan niet ten koste gaan van de bezoekers. Tijdens de film heb ik tientallen mensen de zaal zien verlaten en terugkomen voor toiletpauzes. Melk de bezoekers verder maar uit met deze slappe managementstijl, mij zie je niet meer terug.
Eventjes zoeken naar parkeerplek daar het bovengronds volledig volzet was. Gelukkig is er kortbij een grote ondergrondse parking wat gratis te gebruiken is. Kiosken voor je ticket zelf aan te kopen zijn handig in gebruik, mocht je geen fan zijn van de digitalisering is er ook nog altijd een mogelijkheid je tickets aan het loket aan te kopen.
Avatar 3D bekijken is voor mij niet makkelijk blind aan 1 oog. Bij de vraag naar info deed zowel het meisje aan het loket, Mervin, als haar collega Aibi erg veel moeite om ons te tonen of 3D al dan niet kan. Met zelfs een korte try-out in de zaal waar de film al bezig was. Fijn dat mensen zoveel moeite willen doen. Ps: met 3D-bril kan ik de film scherp zien weliswaar niet in 3D
De overname heeft buiten een prijsverhoging jammer genoeg niet voor een update gezorgd van de zalen. De stoelen zijn afgeleefd, de vloer is alles behalve zuiver niet enkel van voorgaande film, zaal 5 ruikt naar een vergeten zweet sok!
De film op zich was wel mooi Avatar maar door de pijn in mijn rug omdat er bij deze film die meer dan 3 uur duurt geen pauze was heb ik niet kunnen genieten ,in de zaal was het veel te warm!!!Neen dan betaal ik liever iets meer en ga dan naar Hasselt .
Euroscoop vs Pathé...na jaren geleden nog eens cinema bezocht te hebben was het gisteren een onaangename terugkeer; laat staan dat het een belevingsmoment moest worden/zijn. 10,5 euro voor een vuile zaal te betreden de vloer lag vol popcorn en andere etenswaren, de stoelen waren smerig & vuil en de geur tart alle verbeelding !!! Zo een mooie locatie aan de C-Mine! DOE ER IETS AAN !
In het algemeen een goede cinema en comfortabele stoelen. Maar de grond in de cinema mocht iets schoner en de prijzen voor het snoepgoed zijn zeer hoog. Ook ronden ze het bedrag voor een snoepzakje af naar boven op 10 cent, terwijl je al 3.20 euro betaald voor 100 gram. Ofwel 32 euro voor 1kg. De werknemers zijn wel vriendelijk.
Sinds Pathé zijn de prijzen heel duur geworden. Even duur als Kinepolis, en om eerlijk te zijn, dan kan je beter naar daar gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid