facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euroquipgroup

Euroquipgroup

Info

Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeersystemen.

Geschiedenis

Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeersystemen en -producten, weegsystemen, reinigingssystemen, handgereedschap, pompen (pneumatische, elektrische, hydraulische,...) voor vet,olie,diesel en benzine, overdruksystemen en generatoren met als doelstelling de industriële bedrijvigheid van de klanten te optimaliseren en de bedrijfszekerheid te garanderen.

Daartoe engageert Euroquip zich 24 uur op 24, 7dagen op 7 een optimale service te leveren en te werken met de best beschikbare technologieën (BBT) en materialen.

Euroquip is officieel hoofdverdeler van:
- LINCOLN (smeersystemen),
- VEI (weegsystemen),
- GESPASA (brandstofpompen)
- FRESHFILTER (overdrukcabines)
- agent voor EUROPOWER.



"Door onze technische dienstverlening zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten optimaal verlopen, met zo min mogelijk risico op stilstand. Zo wordt uw bedrijfszekerheid gegarandeerd. Euroquip is officieel hoofdimporteur voor SKF-Lincoln, Gespasa, FreshFilter, Ecodora en VEI in de Benelux. Met ons uitgebreide pakket bieden wij voor elk smeer-, weeg-, pomp-, filter-, stroom- en handwerktuig probleem dé oplossing!"
Adres: Industriestraat 16, 3930 Hamont-Achel
Telefoonnummer: 011 80 75 30
Stad: Achel
Route: Industriestraat 16
Postcode: 3930



op zoek naar gerelateerd: Kate Petrevska Tasevska, Lincoln smeersysteem
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid