facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Europese School Mol

Geschiedenis

De Europese School in Mol is de derde Europese school en werd in 1960 opengesteld voor kinderen van ambtenaren van EURATOM (nu IRMM), Eurochemic en het S.C.K. (Studiecentrum voor Kernenergie). Sinds die tijd kregen echter ook kinderen van andere gezinnen uit Europa of van overzee, toegang tot de school. Een groot aantal kinderen wordt dagelijks met bussen naar de Europese School, Mol, ook diegenen die op betrekkelijk grote afstand van de school wonen, zoals in Antwerpen, Eindhoven en Genk.Jean MonnetDe woorden waarmee Jean Monnet de geest van de Europese Scholen beschrijft, zijn geschreven op perkament en zijn ingemetseld bij de eerstesteenlegging van elke school:Grootgebracht in contact met anderen en van jongs af aan vrij van vooroordelen, verrijkt met de schoonheid en de waarden van andere culturen, zullen deze jongeren zich bewust worden tijdens het opgroeien van hun onderlinge solidariteit. Terwijl ze met liefde en trots naar hun eigen land blijven kijken, zullen zij in de geest Europeanen worden. Ze zijn goed voorbereid om het werk van hun ouders af te maken en te consolideren zodat zij een verenigd en bloeiend Europa tot stand brengen.Kleuter- en lagere schoolDe kleuterschool neemt kinderen aan tussen de 3 en de 6 jaar en is in vier taalgroepen ingedeeld: een Nederlandstalige, een Duitstalige, een Engelstalige en een Franstalige groep.

Adres: Mol (België)
Stad: Mol


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Europese School Mol vakanties, Europese School Mol vacatures, Europese school vacatures, Tinne Van Opstal Europese School, Europese School Antwerpen, Europese school Mol prijs, Europese School Brussel, Middelbare school Mol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
European School of Mol European School of Mol 115 meter Vertaald door Google Beste school. Origineel Best school.
GBS Alles Kids GBS Alles Kids 8 km GBS Alles Kit(d)s, de school waar iedereen zich 'thuis' voelt !
De Zandloper De Zandloper 15 km Modern schooltje met goede leerkrachten.
Recensies
Mooi gelegen. Dat is alles. Leerkrachten doen niks met pesten. Leer manier is waardeloos. Mijn kind is gewoon weggepest
Vertaald door Google Sinds 1960 verwelkomt ESMol kinderen uit Europese en buitenlandse gezinnen die in België of Nederland wonen en werken. Elke dag brengen bussen leerlingen uit Antwerpen en Eindhoven. Origineel Since 1960, ESMol welcomes children from European and overseas families who live and work in Belgium or the Netherlands. Every day, buses bring pupils from Antwerp and Eindhoven.
Vertaald door Google Enkele best coole kinderen in S5E nlg Origineel Some pretty cool kids in S5E nlg
Vertaald door Google Een fantastische school waar barrières worden weggenomen en kinderen van over de hele wereld samen kunnen worden opgevoed. Origineel A fantastic school where barriers are broken down and children from across the globe can be educated together.
Vertaald door Google Ik ben gepest maar nu is het prima: Origineel I have been bullied but its fine now :
Vertaald door Google Gelegen in een prachtige omgeving ... dat is alles! Origineel Set in beautiful surroundings.... that’s it!
Vertaald door Google Beste school van België! Origineel Best school in Belgium !
Vertaald door Google Beste leerschool. Origineel Best school.
Vertaald door Google Waardeloos Origineel Nul
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid