facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Europese Goudstandaard

Europese Goudstandaard

Info

Goud en zilver - Baren en munten - Fysieke levering

Geschiedenis

De Europese GoudStandaard Is een van de meest toonaangevende bedrijven in Europa in de edelmetaalsector. De Europese GoudStandaard biedt enkel goud en zilver aan op basis van fysieke uitlevering.

De naam Europese GoudStandaard is een afgeleide van het woord en het begrip “goudstandaard”. De maatschappij Europese GoudStandaard gelooft in het feit dat goud opnieuw als standaardnorm gaat gebruikt worden binnen het financiële systeem binnen nu en 10 jaar.



"Wilt u een slimme investering doen zoals een goud en/of zilver blok te kopen? Of liever investeren in gouden munten of zilveren munten? Dan bent u bij Europese GoudStandaard uit Retie aan het juiste adres! Wie wij zijn? Wij zijn van Europese GoudStandaard en ons bedrijf is één van de meest toonaangevende edelmetaalbedrijven in Europa.Ons pand is gelegen in België in Retie. Wij richten ons voornamelijk op het aankopen, verkopen, bewaren en verzekeren van fysiek goud en zilver, zowel in baar- als in muntvorm.Ook zijn wij erkend als edelmetaalhandelaar en ingeschreven bij de Belgische Koninklijke Munt en het Belgische Waarborgregister."
Adres: sint martinusstraat 22, 2470 Retie
Telefoonnummer: 0032 14 74 56 30
Stad: Retie
Route: sint martinusstraat 22
Postcode: 2470


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: europese goudstandaard klachten, goudprijs, europese goudstandaard spam, goudstandaard wiki, europese goudstandaard retie, goud999, goudstandaard koers, zilver kopen west vlaanderen
Recensies
Eerste bestelling bleek een slechte ervaring. Bestelling geplaatst maandag, daarna via FB een kritiek geplaatst dat de wachttijd minstens 3 weken en dat je beter geen contact neemt met hun diensten nogal lang was en dat dat best gemeld werd op de website vóór bestelling. 's Nachts werd een wederzijdse overeenkomst eenzijdig afgebroken door de CEO Johnny Verkuringen met de melding, "als je goedkoper kan kopen mag je elders bestellen". Ik heb mijn geld nu liever niet in een onderneming die niet kan leveren, zeker niet gezien de huidige economische toestand. Ze wilden er niets van horen, gingen niet in discussie... Ze hebben geen stock vrees ik. Het bedrag van de bestelling bij annulatie werd wel correct terug gestort.
Duidelijke site, zeer goede afhandeling van de bestelling, duidelijke communicatie. Wat betreft de negatieve commentaar over de dagelijkse mails van Johnny ... Lees ze dan niet, schrijf je uit, maar dan mis je misschien een opportuniteit om iets te kunnen aankopen.
Ze maken de mensen bang met verhalen over een zware crash van de economie. Vele malen erger dan ooit gezien. Zo proberen ze edelmetalen zoals zilver te verkopen aan de mensen. Als je via sociale media je eigen onderbouwde mening geeft. Dan maakt de zaakvoerder je belachelijk door een opmerking te plaatsen en de mensen bijna letterlijk uit te lachen en uit te schelden. Als je zo zaken moet doen, dan is het wel erg hoor. Maar wel zeggen dat zilver ×100 gaat gaan. Ik raad iedereen aan om deze verhalen zeker NiET te geloven. Als een bedrijf zaken moet doen door belachelijke verhalen te verkopen en de mensen belachelijk te maken, dan zijn ze het niet waard om klanten te hebben. En voordat het bedrijf dit ontkent. Ik heb meerdere screenshots van reacties van het bedrijf tov klanten. Zeker NIET kopen bij de Europese manipulatie standaard!!!
Goed bedrijf waar men kennis van zaken heeft en waar de mensen je serieus en eerlijk behandelen. Bovendien zijn zij niet te beroerd om tegen de mainstream media in te gaan, en geen 'fake news' maar correcte, betrouwbare informatie aan Jan Modaal weten te verstrekken omtrent de hedendaagse economische situatie in de wereld.
Veel te duur. Geen kennis van zaken. Opdringend Brengen het zelf bij je thuis. Daarna begint een opdringen colportage. Ze willen je andere dure munten verkopen. Waardeloze service. 3x per dag vallen ze je lastig met advies van Johnny.
Heel correct bedrijf, snelle en persoonlijke levering, wij zullen hier zeker nog bestellen. Dankjewel voor de mooie service.
Zeer uiteenlopende en intressante info en lezing. Zeker eens de moeite waard om eens bij te wonen ook voor mensen die zeer sceptisch zijn in het algemeen naar investeren of beleggen. Voorkennis niet nodig in ieder geval. Alles word goed uitgelegd.
Deugdelijk service met deugdelijke prijzen. Levering duurde wel vrij lang.
Aan te bevelen! Correcte afhandeling na bestelling De persoonlijke service en levering aan huis zijn een must
Zeer kundig in advies voor de aankoop en bewaring van waardevolle munten. De munten in de wijnfles was echt heel mooi, als ook de Chinese Jaarmunten!! Top bedrijf en je investering is hier in goede handen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Europese Goudstandaard met het openbaar vervoer


Retie Markt 170 meter
380
381
390
391
470
Retie Markt 170 meter
380
381
390
391
470
Retie Kloosterstraat 300 meter
Retie Kloosterstraat 310 meter
Retie Hovenstraat 420 meter
380
381
390
391

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid