facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Europacamp

Europacamp

Info

Terrain de camping en forêt d’Ardenne

Adres: Europacamp, 3, 6870 Saint-Hubert (België)
Telefoonnummer: +32 499 17 16 33
Stad: Saint-Hubert
Route: Europacamp, 3
Postcode: 6870



op zoek naar gerelateerd: camping saint hubert belgie, campings st hubert belgie, eurocamp saint hubert
Recensies
Winter camping, bij aankomst was de receptie gesloten en de persoon die dan voor eigen belang buiten kwam had dan blijkbaar niet veel zin om te helpen nadat die terug kwam en vlug binnen ging en de deur voor de neus dicht gooide. Dit gebeurt geen tweede keer.
Leuke B&B met geweldig goed ontbijt. Gezellige ruime kamers. Klein café waar je gezellig een drankje kan nuttigen en in de zomer een ruim terras. Aanrader. Ook in de buurt kan je prachtige wandelingen doen in de bossen en de natuur.
Zeer vriendelijke en rustige camping. Onverwacht overnacht in een boom-tent, een leuke ervaring. In het restaurant heerlijk gegeten dankzij de uitstekende kok. Vriendelijk personeel en een enthousiaste en creatieve eigenaar. Wij waren met de fiets en voor fietskampeerders is dit een zeer geschikte camping. Dichtbij het dorp wel pittige klim terug. Nieuwe douches zijn uitstekend, toiletten wat gedateerd maar schoon en functioneel.
Heel rustige camping tussen de bomen. Heel geschikt voor mensen die de rust opzoeken
Prachtige locatie, zeer vriendelijke mensen.
Prachtige camping, midden in de natuur. De wc's mogen wel wat vaker schoon worden gemaakt, in mijn verblijf van 5 dagen is dit niet gebeurt.. En waren niet bepaald proper. Maar verder leuke camping.
Tof camping heel vriendelijk personeel, rustig en royale staanplaatsen.
Super camping! De uitbaters zijn enorm vriendelijk en bezorgen je een heel aangenaam verblijf. De standplaatsen zijn heel groot met voldoende licht en schaduw! Ook zijn er tal van uitstapjes te doen op zo'n 10 min afstand met de wagen!Service: 5/5
Geweldige rustige camping. Ruime plekken. Van de buren heb je geen last. Goed restaurant. Leuke gezellige campingbaas. De douche is prachtig. Toiletten zijn iets verouderd en kan iets schoner. Ik raad de camping zeker aan.
Fantastisch gegeten , groote camping mooie plekken gein is t rond lopen je loopt meer dan 20 rond voor je heel de camping heb gezien mooie bossen erbij waar je in kan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid