facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eurocamping

"De gezelligste familiecamping midden in de Belgische Ardennen. Onze camping is omringd door de prachtige natuur van de Belgische Ardennen met verschillende kleine dorpjes in de nabije omgeving. Het is gelegen op een van de hoogste bergplateaus van België, waardoor wij de beste en mooiste plekjes binnen handbereik hebben.Le camping typiques pour la famille au coeur de l'Ardennes Belge. Notre camping est entouré par une belle nature dans les Ardennes belges avec plusieurs petits villages dans les environs. Le camping est situé sur l'un des plus hauts plateaux de Belgique et vous offre beaucoup de possibilités sportive et pour se détendre."
Adres: Chemin de Bétaumont 13 , Manhay 6960, BE
Telefoonnummer: 086 45 61 00
Stad: Manhay
Route: Chemin de Bétaumont 13
Postcode: 6960



op zoek naar gerelateerd: Eurocamp België, Eurocamping Frankrijk, Eurocamping Spanje, Eurocamping Calonge, Bistro Moulin Manhay, Lamormenil, Vacansoleil, Camping Ardennen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Le Relais Café Le Relais 6 km Mooie zaak met vriendelijke bediening en mooi bierkaart. Een goede stop om even iets ...
Recensies
Geweldig mooie plek, goed en schoon sanitair en ruime plaatsen. In het hoogseizoen is er een zwembad en voor de kinderen is er een grote speeltuin. Ook voor een hapje en drankje kan je terecht in het café. Jan en Els de eigenaar/beheerders zijn schatten van mensen die de camping al jaren runnen en het je altijd naar de zin willen maken.
Mooie ligging, rustige camping, vriendelijke uitbaters, leuke speeltuin voor de kids
Leuke camping! We hadden een fijne camper plek. Er hangt daar een fijne gemoedelijke sfeer! Leuke mensen ontmoet en ook nog de jaarlijkse talentenjacht mogen bijwonen. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Camping met voornamelijk sta-caravans. Neem tijdens weekends zeker lucifers mee naar het toilet want er zijn wat te weinig sanitaire voorzieningen wanneer er veel volk op de camping verblijft. Twee zwembaden aanwezig. Mooi uitzicht op de streek wanneer je een staanplaats hebt op een van de terrassen. Gezellige bar met een tafelvoetbal en een toppenbiljart. De uitbater van de bar heeft niets te maken met de camping, maar is zeer behulpzaam.
Vriendelijk ontvangst van de beheerder en mooie omgeving Speeltuin: Grote speeltuin Toiletten: Een toiletgebouw open ivm de vorst.
Gezellige camping, leuke speeltuin, Gezellig cafeetje voor een lekkere hapje. Een erg vriendelijke gastvrouw. Kortom een Gezellig sfeertje, en erg belangrijk schoon sanitair.
Wat een rustige familiecamping wordt genoemd,word rustig verstoord door marginale bende jongeren. Na het zuipen,keiluide muziek tot midden in de nacht tot het plassen aannde tent in vol ornaat en broeken afsptreken. Gemeld bij verantwoordelijke. Even een praatje gaan doen. Trekken er zich niets vak aan. Resultaat.. dochter over de toeren wegens slaapgebrek en en ijzelf die om half 2 nog geennook dicht gedaan hebben.
Zou mooie camping kunnen zijn, maar staan hier nog geen hele dag. Een paar uur van electriciteit kunnen genieten. Van morgen ook geen stromend water in de toiletten, gewoon goor !!!
Fijne plek en vriendelijke service Geschiktheid voor honden: Dier vriendelijk
Nieuwe uitbaters, verzorgd eten. Eenvoudig maar zeker OK. Best gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid