facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EURO WINDOWS

EURO WINDOWS

Info

RAMEN,DEUREN,GARAGEPORTEN

Geschiedenis

Nieuw venster IGLO ENERGY is een origineel product Drutex ontworpen om klanten te voorzien van de tevredenheid met een modern product, die een uiting is van het denken van geavanceerde technologie en de strenge eisen van de markt. IGLO ENERGY is een product met de laagste warmteoverdrachtscoëfficiënt op de markt Uw = 0,6 W / (m2K) *. Dit is een absoluut record op het gebied van energie-efficiënte ramen bevestigt uitstekende isolerende eigenschappen. Het venster heeft een innovatieve afdichtingssysteem, exclusief verkrijgbaar bij Drutex, die garanderen de beste prestaties in termen van energie-efficiëntie. Het is de eerste oplossing in de wereld met behulp van de centrale pakking EPDM geschuimd. ENERGY IGLO is een investering in de bovengemiddelde kwaliteit en de hoogste mate van efficiëntie. Dit venster, waarmee u de warmte in elk huis te houden, ongeacht de weersomstandigheden.

Het tijdloze design, uitstekende esthetiek en functionaliteit op het hoogste niveau en vooral innovatieve oplossingen voor energie-efficiëntie zijn de elementen die deel uitmaken van het venster IGLO ENERGY zet de trends in de mondiale markt houtwerk.
ENERGY IGLO een 7-kamer systeem GL System profielen met een diepte van 82 mm en afgerond aan de buitenkant vorm geschikt is om hem meer elegant en verfijnd design.
Het venster onderscheidt zich door uitstekende prestaties op het vlak van thermische isolatie en is ideaal voor energie-efficiënte gebouwen en passieve. De warmteoverdrachtscoëfficiënt is geschikt voor het raam:
met glasvezel versterkt Uw = 0,6 W / (m2K) *
met stalen wapening Uw = 0,79 W / (m2K) *
frame van warmteoverdrachtscoëfficiënt Uf = 0,9 W / (m2K)

Wapeningsstaal of glasvezelkader en schuiframen bieden stijfheid en stabiliteit van het venster en weerstand tegen vervorming.
Uitstekende geluidsisolatie factor Rw = 32-35 dB
Innovatie en uniciteit in verband met de moderne manier van verzegelen. ENERGY IGLO is uitgerust met drie zegels. Naast buiten EPDM en binnen het profiel is bovendien voorzien van een centrale pakking van geschuimd EPDM, die een lagere coëfficiënt van warmteoverdracht verschaft en levert uitstekende prestaties in termen van waterdichtheid en luchtdoorlatendheid. De nieuwe afdichting, exclusief verkrijgbaar bij Drutex, is octrooiaanvraag verworven en is de eerste in zijn soort in de wereld.

Lichtgewicht beglazing met een uitstekende thermische permeabiliteitscoëfficiënten, voor het uitvoeren van diverse samenstelling venster
Cutting-edge hardware markt MACO MULTI MATIC KS met twee draaipunten bouten geïnstalleerd iS (Intelligente Sicherheit - intelligente bescherming) bieden het hoogste niveau van veiligheid en bieden een uitstekende bescherming tegen inbraak.
Rich colorist verkrijgbaar in een reeks van 29 Renolit folie.
Elegante aluminium handvat met een gestroomlijnde vorm modern design perfect het profiel te markeren
Schoonheid en esthetiek. De combinatie van geavanceerde, energiebesparende oplossingen met een uitzonderlijke functionele elegant design. Dit is een nieuw product voor klanten veeleisend en op zoek naar het beste van Windows.

Adres: KORTRIJKSTRAAT 36/3, 9800 Deinze
Telefoonnummer: 0032488433964
Stad: Deinze
Route: KORTRIJKSTRAAT 36/3
Postcode: 9800


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GDW Koeltechniek -Airconditioning -Algemene elektriciteit GDW Koeltechniek -Airconditioning -Algemene ... 4 km "Koeltechniek en airco installaties"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid