facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euro Space Center

Euro Space Center

Info

Bienvenue sur la page de l'Euro Space Center ! Aimez cette page et recevez des informations, des promotions, ... Welcome on the Euro Space Center's facebook page! Like this page and get information, news, ...

Geschiedenis

L'Euro Space Center, un centre de découverte et de loisirs sur l'espace. Le seul endroit en Europe où vous pouvez vous entraîner comme un astronaute!

Un ou deux jours en famille: la visite "A Space Odyssey" et l'entrainement des astronaute!

En stage durant les vacances ou avec votre école:"'Astronaut Camp", "Rocket camp" ,"Astronomy camp" et des duos "Astronaut-Languages Camp".

Avec votre entreprise: team buidldings, incentives, séminaires, networking events and family days.



"L'Euro Space Center, un centre de découverte et de loisirs sur l'espace. Le seul endroit en Europe où vous pouvez vous entraîner comme un astronaute !Un ou deux jours en famille: la visite "La Journée du Spationaute" et l'entrainement des astronautes !En stage durant les vacances ou avec votre école:"'Astronaut Camp", "Rocket camp" ,"Astronomy camp" et des duos "Astronaut-Languages Camp".Avec votre entreprise: team buidldings, incentives, séminaires, networking events and family days."
Adres: Rue devant les Hêtres 1, 6890 Transinne, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 32 (0) 61/656465
Stad: Transinne
Route: Rue devant les Hêtres 1
Postcode: 6890



op zoek naar gerelateerd: euro space center korting, euro space center tickets, euro space center prijzen, euro space center webcam, euro space center openingstijden, euro space center ardennen, euro space center review, euro space center trein
Recensies
Helemaal de moeite voor jong en oud. Leuke interactieve dingen die zowel jong als oud kan beleven. Een interactieve toer over de geschiedenis. Het planetarium met zijn mooie uiteenzetting van de planeten. Je in een moon- en marswalk ervaren. Vliegen met een ruimteschip. De zwaartekracht testen. Enzovoort. De Mars burger in het Resto is ook heel leuk en lekker. Je brengt er mee tijd door dan je oorspronkelijk vermoed
Leuk om te bezoeken op een regenachtige dag. Had er meer van verwacht. Aardig personeel. Prima eetgelegenheid. Je kunt met je bandje de hele dag in uit lopen. Open om 9.00 uur. Kies eerst de space tour. Duur 4 uur.
Mooie dag in space centrum veel testen en ook een eind resultaat om te zien of je er een beroep kunt doen . Grote parking ook voor minder behoeftige personen kind vriendelijk. Iedereen welcom . Zeker is doen de prijs is goed.
We waren hier op de Sterrennacht, dus we hebben niet de hele expositie gezien. Maar het was een hele leuke avond! Het park, met de uitgetekende zonnestelsel is al een aanrader.
Geweldige ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. Vooral de trainingsruimte is de moeite. Je kan er ervaren hoe het is om op Mars en de maan rond te lopen, hoe een vrije val voelt enzovoort. Ook de space rotor waar je 2 minuten wordt blootgesteld aan 2,7G is de leuk. Je kan hier een hele dag rondlopen en je bezoek afwisselen met buiten spelen, knutselen, activiteiten doen in het trainingscenter, films zien 5D, informatief, ... en vaardigheidsproefjes doen. 's Middags kan je ofwel in de cafetaria eten of buiten picknicken.
Wat een leuke en leerzame ervaring! De kinderen en wij vonden het zeer interessant en leuk. Het personeel is zeer behulpzaam en probeert zoveel mogelijk in verschillende talen hun gasten te woord te staan.
Onze zoon vond het super tof. Veel bijgeleerd. Er mocht misschien nog iets meer actie in zitten. Ook het restaurant was in orde.
Wij, gezin met 2 dochters van 6 en 9jaar, vonden het wel leuk, maar niet fantastisch. Entreegeld is best fors 100eur voor 2volwassenen en 2 kinderen en wat je daarvoor krijgt is dan net te weinig. Ik schat in dat dit het leukste is voor kinderen 5 tot 10jaar. In de beginzaal zijn veel wetenschappelijke spelletjes te doen, die bijvoorbeeld met reactiesnelheid coördinatie etc te maken hebben met een space sausje erover. Persoonlijk vond ik het wachten bij de moonwalk XP veel te lang. Moesten bijna 1 uur wachten voordat we daar aan de beurt waren. Terwijl slechts 2 van de 3 apparaten in gebruik waren. Wat ik wel apart vond is da er nog meer doe-attracties waren die enkel voor schoolreisjes/kampen worden gebruikt, maar wel in dezelfde hal stonden. Mijn dochters hadden dat ook graag gedaan, maar werden er niet toegelaten en waren daar wel teleurgesteld over. Kortom, leuk voor een 1 bezoekje tijdens een regenachtige dag, maar prijs-kwaliteit verhouding is mijn inziens aan de lage kant. En ik had wat anders gedaan die dag.
Leuk en informatief. Maar voor €33 vond ik dit te duur voor wat het eigenlijk was.
Leuke activiteit. Je kan er gemakkelijk een volledige dag mee vullen. Het zware minpunt is wel dat ze niet duidelijk aangeven wanneer bepaalde zaken sluiten. Zo kan je vb om 16u30 niet meer aan de audiotour starten wegens te weinig tijd alhoewel je om 16u30 nog als nieuwe betalende bezoeker ten laatste binnen kan. Door die slechte aanduiding hebben wij dus de audiotour gemist. We dachten dat we nog genoeg tijd hadden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid