facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euro Hand Car Wash

Euro Hand Car Wash
Adres: Astridlaan 350, 8310 Brugge, België
Telefoonnummer: 0471 84 24 41
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Brugge
Route: Astridlaan
Huisnummer: 350
Postcode: 8310


Openingstijden

maandag: 08:00–19:00
dinsdag: 08:00–19:00
woensdag: 08:00–19:00
donderdag: 08:00–19:00
vrijdag: 08:00–19:00
zaterdag: 08:00–19:00
zondag: Gesloten

Recensies
Beetje aan de dure kant ondertussen 29 euro voor een gezinswagen, er lagen nog plassen water in de auto rubberen matten en men was heel bruut tijdens het poetsen van de binnenkant.
Wagen in hand carewash wordt grondig gereinigd zowel binnen als buiten en we rijden daarna met een mooie blinkende wagen verder.
Had al veel positiefs gehoord maar toch slecht ervaren. Toen men met de hogedrukreiniger mijn auto waste botste een jongere werknemer per ongeluk bij het uitdraaien met de kop tegen mijn wagen. Hij keek ernaar maar zei niks. Dus ik dacht het zal geen schade achtergelaten hebben. Pas toen ik thuiskwam merkte ik de vele schreven op van de stoot achteraan mijn wagen. Spijtig dat hij dit niet direct zei. Ze mochten ook de binnenkant poetsen. Ze waren met 5 man bezig aan de wagen. Echt chapeau! Het ging vlug. Toch waren de kleine achterruitjes en de grote achterruit van binnen NIET gewassen van mijn berline. Ook heel spijtig want vooral hiervoor liet ik dit doen. Omdat ik dit moeilijk kan. Buitenkant wagen blonk wel! De zaak zelf binnenin was niet netjes hangde vol spinnenwebben en overal veel stof en de wachtstoelen waren niet proper om op te zitten...
Vriendelijke gast 1 van de 4 waar ik enkel mee in gesprek was. Verouderd en vuil pand. Lag nog vol stof in hoekjes van de wagen en tapijten waren ook niet zorgvuldig afgewerkt. Voor 25 euro buiten en binnen had ik meer verwacht. Ik kom alleszins niet terug.
hartelijke dank voor de vlotte bediening het wassen, het spoelen en het afdrogen., hier komen we terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid