facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euro-Beat

Info

Wij staan garant voor uren plezier bij u thuis, op verplaatsing of bij uw vereniging.

Geschiedenis

Plezier voor groot en klein
Sedert 1990 kan u bij EURO-BEAT terecht zowel voor huur als aankoop van materialen om uren plezier aan te beleven zowel voor jong als oud. We proberen steeds nieuwe producten toe te voegen aan ons gamma zodat u bij een volgend bezoek aan deze site opnieuw aangenaam verrast wordt wat wij u allemaal kunnen aanbieden om u te amuseren.

Wij staan garant voor uren plezier bij u thuis, op verplaatsing of bij uw vereniging.Steeds aan prijzen die betaalbaar zijn voor ieders budget en met de mogelijkheid om pakketten uit te werken voor u,de klant die perfect aansluiten aan uw wensen.
Iedere dag open van 10 tot 20 u ook op zondag ,bel voordien op 0475 53 63 82 voor afspraak aub.

Adres: Kouter 2, 8490 Jabbeke
Telefoonnummer: 0475 53 63 82
Stad: Jabbeke
Route: Kouter 2
Postcode: 8490



op zoek naar gerelateerd: Springkasteel 12 jarigen, Dino springkasteel West-Vlaanderen, Reuze 4 op een rij huren west vlaanderen, Springkasteel kleine tuin
Recensies
Arrogante verkoper. Staat op site dat hij kijkt naar prijzen van anderen maar als die 10% goedkoper zijn voor identiek hetzelfde artikel wordt hij graf tav zijn klanten!
Super vriendelijk en kwaliteit acuu voertuigen. Beter of andere van dezelfde soort. Sterkere motortjes sterkere batterijen de kleur is lak gespoten.
Heel goede service. Reeds 2x nood gehad aan onderdelen voor m'n accu wagen en steeds uiterst snel geholpen! Top!
Vertaald door Google Betrouwbaar bedrijf. Super accuauta Origineel Rzetelna firma. Super accuauta
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid