facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EU Immobilien

EU Immobilien

Info

Den bestmöglichen Service bei der Immobilienvermittlung. Das ist unsere Garantie. Vertrauen Sie für Ihre Immobilie auf einen zuverlässigen Rundum-Partner.

Geschiedenis

EU Immobilien: Grenzüberschreitend!

EU IMMOBILIEN GMBH ist inhabergeführt, unabhängig und vereint alle Segmente der Maklerwirtschaft. Hier finden Sie Makler, Immobilienverwalter, Berater und Projektentwickler.

Ihre Vorteile:
- Eine internationale Datenbank von Interessenten
- Perfekt dreisprachig
- Eine ausgezeichnete Logistik
- Ausgezeichnete Kontakte zu Notaren, Versicherungen und Banken
- Intensive Verbindungen zu ortsansässigen Bauunternehmen
- Eine kostenlose Wertschätzung Ihrer Immobilie

Haben Sie ein Projekt, das Sie gerne mit uns besprechen möchten?

Besuchen Sie uns für ein ganz unverbindliches Gespräch oder nehmen Sie einfach Kontakt mit uns auf. Wir freuen uns!

Bei allen Fragen rund um Immobilien zur Eigennutzung oder als Anlageobjekt genießen Sie bei uns den Schutz einer qualifizierten juristischen Hilfe und einer völlig unabhängigen Beratung bei Finanzierungs- und Investitionsfragen, sowie zu strategischen Vorgängen bei Ihren Immobilienprojekten.

Adres: Klosterstraße 28-30, 4700 Eupen
Telefoonnummer: 087742656
Stad: Eupen
Route: Klosterstraße 28-30
Postcode: 4700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: EUROIMMO Eupen, Immobilienmakler Eupen, EU Immobilien Sanierung, Kügelgasse Eupen, Baugrundstück Eupen, Bergstrasse Eupen, Haus in Eupen zu verkaufen, Wohnung kaufen Eupen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immoge Eupen Immoge Eupen 126 meter Waarshijnlijk wel een goede Immo maar de verantwoordelijke dame is mij iets te autori...
Recensies
Perfect advies. goed werk Altijd blij
Zeer professioneel en vriendelijk team. Hier worden geen luchtkastelen verkocht, maar serieus advies en informatie gegeven. Geweldig, ik kan het alleen maar aanraden!
Super bekwaam en leuk team. Voor iedereen is er in ieder geval de juiste woning! Zeer goed en betrouwbaar werk, top makelaar!
Supervriendelijk personeel! Ik was erg blij met het advies. Nogmaals bedankt aan het team :
Wij hebben ons pand gekocht via EU Immobilien en waren meer dan tevreden over de begeleiding en afhandeling. Thilo Pankert heeft ons vanaf de keuring tot aan de aankoop professioneel, bekwaam en uiterst vriendelijk begeleid. Heel veel dank Henry en Andrée Leffin, Eupen
We zijn zeer tevreden met het competente advies en de ondersteuning van onze klanten ter plaatse. Het kantoor is zeer attent, ongecompliceerd en zeer flexibel. Houd het pand goed in de gaten en houd altijd de essentie in het oog, ook als het gaat om lastige vragen!
Het advies van EU Immobilien is gewoon geweldig. Altijd erg vriendelijk en uiterst bekwaam! Wij adviseren
Heel leuk team met een hoog kennisniveau. Absoluut aan te bevelen!
Alvorens te beslissen over het verdere gebruik van mijn huis, dat tot voor kort tientallen jaren verhuurd was, heb ik offertes ingewonnen bij drie makelaars. Alle drie aanbieders maakten persoonlijk een zeer goede en prettige indruk. Vanwege een zeer slechte beoordeling van vijf jaar geleden, eindigde dhr. Reul op de derde plaats. Echter, na bestudering van de verkooporders, heeft dhr. Reul gekatapulteerd naar nummer één in mijn persoonlijke beoordeling. Hoewel ik mijn zoon Dominik ken - iemand van tv, radio en de pers Duitse advocaten - hadden gezegd dat het op de derde plaats geplaatste bedrijf een zeer slechte Google-beoordeling had, mijn zoon vond de algemene voorwaarden ook de eerlijkste. De heer Reul beantwoordde alle e-mailvragen onmiddellijk. Hij was zeer flexibel in het inplannen van afspraken. Hij beantwoordde prompt vragen ik woon 30 km van Eupen in Duitsland over straatreiniging en strooien. Hij bood alle hulp aan die voortkwam uit mijn geografische afstand. Nadat de advertentie was geplaatst, verkocht hij het pand binnen een week voor de prijs die ik wilde. CONCLUSIE: 100% tevreden. Als ik nog andere eigendommen in Eupen zou hebben, zou ik de heer Reul zonder aarzelen opnieuw toevertrouwen.
Zeer professionele en betrouwbare afhandeling. Geweldig team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid