facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ets Mauvisin sprl

Ets Mauvisin sprl

Info

Depuis plus de 35 ans à votre service. Dépositaire officiel HÖRMANN pour les portes de garage, portes d'entrée, motorisations, volets roulants et carports.

Geschiedenis

Ets MAUVISIN sprl, une société familiale depuis plus de 35 ans à votre service…
Notre activité principale est la fourniture et la pose de porte de la marque allemande HÖRMANN, dont nous sommes les revendeurs officiels pour notre région (portes de garage basculantes, portes de garage sectionnelles isolées ou non ainsi que leurs motorisations). Hörmann fabrique aussi des portes d’entrée en Aluminium d’un aspect très design qui permettent d’accroître la sécurité de votre habitation.

Nous plaçons également des châssis en PVC et Aluminium de la marque belge Winsol, ainsi que des protections solaires en tout genre : bannes solaires, solscreens, marquises, verandasol.

Des volets roulants Hörmann en Aluminium avec caissons extérieurs ou traditionnels font également partie de notre gamme.

Nous sommes également une ferronnerie d’art et du bâtiment. Nous créons des rampes d’escalier, des grilles de protection, des garde-corps, des barrières en simple ou doubla vantaux et des barrières coulissantes, pouvant également être automatisées. Dans ce domaine, nous nous chargeons de tout : de la mise en forme jusqu’au produit final.

Placement assuré par NOS ouvriers, pas de sous-traitance.



"Dealer officiel de la marque Hörmann pour la région, nous proposons la fourniture et pose de portes de garage, portes d'entrée, portes intérieures, motorisations.Les Ets Mauvisin sprl c'est aussi la fourniture et pose de volets roulants, de protections solaires bannes solaires, screens, stores intérieures, moustiquaires."
Adres: Parc Industriel, 3F, 1440 Wauthier-Braine, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02/354.71.36
Stad: Wauthier-Braine
Route: Parc Industriel, 3F
Postcode: 1440


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Mauvisin avis
Recensies
Ik ging daarheen voor een probleem met de afstandsbediening van de garage, de verkoper was zeer professioneel! De service na verkoop is geweldig! Nogmaals hartelijk dank aan deze meneer! Ik raad ++ aan
Was slechts een rendez-vous om een ​​overzicht te hebben van hun producten, kleuren, wat er mogelijk was, etc.. maar zeer professioneel en sympathiek personeel.
Ik heb een garagedeur besteld. Alles was perfect op tijd afgehandeld. De deur werkt perfect. Ik heb nu rolluiken besteld. Nog geen week later kwam er een monteur om de maten op te nemen. Competent, vriendelijk en snel. Je hebt een vraag: verlies van een afstandsbediening, zwakke elektrische batterij, stel de vraag aan de Ets-technicus en je hebt het antwoord.
Hoe professioneel dit team is. Vriendelijk, attent voor klanten. Ik adviseer met gesloten ogen!
Bezoek bij mij thuis op 22 november 2021 voor het opvragen van een offerte voor het veranderen van binnendeuren. Ze beloven me binnen een paar dagen een offerte. Zonder nieuws stuur ik twee weken later 7 december 2021 een mail om te informeren wanneer ik de offerte kan verwachten. De volgende dag krijg ik te horen dat de schatting afhangt van een retour van de fabriek. Oké, bedankt voor de info. Zonder nieuws per 28 december 2021, stuur ik een klein mailtje om erop te wijzen dat ik een actie op binnendeuren had gezien en dat ik die niet wil missen. De volgende dag krijg ik te horen dat de actie geldig is tot 28 februari 2022. Heel goed, ik ben gerustgesteld, bedankt voor het retourneren. Omdat ik 23 januari 2022 nog steeds geen nieuws heb, hou ik vol, en stuur ik een leuke mail terug met de vraag of ik niet vergeten ben. Geen antwoord. Ik heb op 14 februari 2022 een laatste e-mail teruggestuurd met de vraag of dit gebrek aan respons een gebrek aan interesse in mijn project is. Geen antwoord. Kortom, geen serieus bedrijf.
Bedrijf met zeer competente mensen. We belden ze om een ​​garagedeur te veranderen. Van offerte tot oplevering was alles top. Een professioneel team, goed advies, een redelijke prijs, stipt, respect voor deadlines, nette werf alles werd schoongemaakt en gecementeerd, de plaatser kwam zelfs een paar dagen later terug toen het droog was om een ​​voeg opnieuw te doen. Uitstekend echt niets te zeggen dat ik ten zeerste aanbevelen.
Reactiviteit bovenaan! Bericht verzonden om 21.00 uur, antwoord de volgende dag om 7.00 uur Bezoek van een technicus georganiseerd voor de dag van de reactie. Super technieker die dezelfde dag nog onze garagedeur kon repareren na een "ongeluk" van een auto die achteruit de deur in voornoemde deur inreed. Samengevat: top reactievermogen, top service en top werk. Ik bewaar de contactgegevens en raad het echt aan.
Zeer professioneel en vriendelijk team. Hoogwaardige afwerking en tips voor het onderhoud van garagedeuren. Speel de garantie probleemloos af, zelfs als de vertraging iets wordt overschreden. Bedrijf om te adviseren, zelfs in het geval van reparaties.
Prima service, mijn garagedeur ging kapot om 11.00 uur, reparatie de volgende dag voor 11.00 uur gedaan Wat kun je nog meer zeggen dat je op een goed adres bent. Ondanks dat de baas overstelpt was met werk Covid afwezigheid nam hij de tijd om het mij uit te leggen.
Bedankt voor de snelheid en professionaliteit. Een geblokkeerde garagedeur, een telefoontje om 10.50 uur en een reparatie om 14.30 uur, we zijn zelden zo'n topservice tegengekomen, met als bonus een glimlach! We kunnen ETS Mauvisin alleen maar aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid