facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Etablissement Beeckmans

Etablissement Beeckmans
Adres: Rue de la Laiterie 115/24 Melkerijstraat 115/24 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 522 38 20
Stad: Anderlecht
Route: Rue de la Laiterie 115/24
Huisnummer: Melkerijstraat 115/24
Postcode: 1070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
C Devos C Devos 603 meter Zeer goede plaatser en vakbekwaam personeel. Zeer goede kwaliteit en werk geleverd.
ABC Security ABC Security 2 km Vertaald door Google Zeer professioneel, vriendelijk en serieus. Het werk plaatsing v...
Recensies
Uitstekende service. De geblindeerde deuren zijn van topkwaliteit. Prijs kwaliteit heel goed !
Aanbevelen ! Ik kreeg verschillende offertes voor dezelfde gepantserde deur en beeckmans was de goedkoopste. De baas is beleefd, super punctueel en neemt de tijd om je alles uit te leggen. Super korte levertijd en montagetijd tussen de 2 en 3 weken. Ik had geen lift nodig, terwijl de offertes van andere bedrijven me dwongen er een te nemen! De deur is prachtig, de plaatsing was super professioneel, punctueel en snel. Een paar klopjes op de muur naast de deur die ze haastig maakten, 1000 keer excuses aanbiedend, dus ik weet niet eens waar ze zijn. Ik raad 1000% aan!
Alvorens voor de heer Beeckmans te kiezen, had een beetje marktonderzoek me geleerd dat zijn aanbod de beste prijs-kwaliteitverhouding bood. En toen bevestigden zijn bekwaamheid, zijn vriendelijkheid, zijn punctualiteit mij dat het de juiste keuze was. Ik ben heel blij, net als 6 andere mede-eigenaars van mijn gebouw, dat ik een beroep op hem heb gedaan voor de installatie van brandwerende deuren. Bedankt meneer Beeckmans!
Na een grondige marktstudie, en steunend op onderstaande meningen, hebben we het aanbod van Beeckmans Security aanvaard om drie bordesdeuren te vervangen door gepantserde deuren klasse 4, in een groot appartementsgebouw geïnstalleerd op celbetonmuur van 7 cm dik. De heer Beeckmans en zijn collega werkten op een professionele en consciëntieuze manier, met oog voor detail eigen aan ambachtslieden met passie voor hun vak. Dankzij hen !
Ik wil jou en je collega bedanken voor het installeren van mijn deur. Ik was erg blij met het geleverde werk toen ik gisteravond thuiskwam. Dank u ook voor uw professionaliteit, uw stiptheid en uw beleefdheid. Ik zal niet aarzelen om u aan te bevelen en u opnieuw te bellen.
Ik nam contact op met verschillende vakmannen en meneer Beeckmans was veruit de vriendelijkste. Telefonisch kreeg ik gedetailleerd antwoord op mijn vragen, waarbij de concurrenten snel een minimum aan uitleg gaven. Daarna werd de klus gewetensvol en netjes geklaard. Natuurlijk raad ik aan!
onberispelijke vakman, de installatie van de deur gebeurt in een recordtijd met een onberispelijke afwerking. deze deur zit er al 4 jaar en ik heb er geen problemen mee.
Ik kreeg het advies om me tot hen te wenden voor mijn beveiligde/gepantserde deur, en het was het beste advies dat ik kreeg!! Dit bedrijf is niet alleen qua prijs het scherpst vergeleken, maar ze zijn ook nog eens snel, flexibel, efficiënt en supervriendelijk! More++ services dan elders voor een betere prijs... kortom, meer vragen is onmogelijk :
We hebben een gepantserde deur schoon gemaakt, erg aardige baas en werknemer heeft het heel goed gedaan, ik raad de heer Quarin aan
Professioneel attent en gericht op klanttevredenheid, beveel ik de heer Beeckmans ten zeerste aan, niet alleen voor de kwaliteit van zijn gepantserde deuren maar ook voor zijn waardevolle advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid