facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esthetiek Emily

Esthetiek Emily

Info

Bij schoonheidssalon Esthetiek Emily kan je binnenkort terecht voor gelaatsverzorging, gelnagels, pedicure, manicure, waxing en lashlift!

OPENING SOON �



"Schoonheidsinstituut & nagelstudio"
Adres:
Stad: Lille


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lr.goodlife Lr.goodlife 717 meter Vertaald door Google Kwam voor brunch 29 € per persoon, de plaats is erg mooi, het pe...
Vive Schoonheid & Relaxatie Vive Schoonheid & Relaxatie 1 km Gelaatsverzorging & huidverbetering @ahava Manicure - Gellak - Pedicure Make-up @artd...
Rolleken 24 Rolleken 24 3 km Welkom bij B & B Rolleken 24 en Beauty by R24!
Recensies
Na lang zoeken eindelijk een schoonheidsspecialiste gevonden die aan mijn eisen voldoet! Je voelt je er heel welkom en Emily staat altijd klaar voor een luisterend oor en een vlotte babbel. Ik kom bij haar voor de zaligste gelaatsverzorgingen, hier kom ik echt tot rust. Ook mijn voeten neemt zij soms onderhanden waardoor ik keer op keer op wolkjes loop wanneer ik hier buiten kom. Zeker een aanrader!!
Bij Esthetiek Emily kom je helemaal te rust! Ze is een krak in haar vak en is enorm hard gepassioneerd in wat ze doet! Mijn voeten zijn pareltjes geworden! Ik denk dat dit een van de weinige is die ik volledig vertrouw! Dankjewel!!!
Zalig om bij Esthetiek Emily jezelf in de watten te laten leggen! Ik kom hier altijd tot rust en ga buiten met DE perfecte nageltjes! Top madam die weet wat ze doet!
Vriendelijke jongedame met passie voor haar vak. Lastminuut nog een plekje in de agenda gevonden voor de feestdagen voor mij. Ik kom terug!
Beste schoonheidsspecialiste en nagelstyliste die er is! Ze is gewoon TOP!!
Één vriendelijk dame goede ontvangst en mijn nagels waren perfect
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid