facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esthetiek Ellen

Esthetiek Ellen

Info

Esthetiek Ellen - Zomergem



"Bij Esthetiek Ellen krijgt iedereen een verzorging op maat. Met professioneel advies en doeltreffende huidverzorging werken wij met passie en zorg.Huidproblemen worden specifiek aangepakt met de producten van DR. Christine Schrammek.Bij gelaatsverzorgingen besteden wij aandacht naar wens van de klant en noden van de huid.Vele huidproblemen zoals: couperose, acne, huidverslapping, pigmentatie, zeer droge of glimmende huid, nabehandeling van operatieve ingrepen, littekens, striemen enz is voor ons een doel naar huidverbetering.Naast een gamma huidverzorgingsproducten heb ik ook nog tal van Atelier Rebul artikelen om het leven nog aangenamer te maken. Altijd leuk om cadeau te doen."
Adres: Kleitstraat 21, 9930 Zomergem
Telefoonnummer: 0468 176 223
Stad: Zomergem
Route: Kleitstraat 21
Postcode: 9930



op zoek naar gerelateerd: Pedicure Zomergem, A Touch Of Beauty Zomergem, Beauty by Eline, Schoonheidsspecialiste Waarschoot, Nicole Schoonheidssalon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidsinstituut Valérie Schoonheidsinstituut Valérie 1 km Altijd ben ik goed gesoigneerd! Een aanrader om langs te gaan.
Recensies
Esthetiek Ellen staat bij mij op nummer 1! Het is er pure verwennerij met professionele producten en behandelingen in een warm kader. Ellen stelt je meteen op je gemak en kan zorg op maat aanbieden. Een aanrader voor iedereen! Jong of oud. Man of vrouw. Ik ben alvast fan en kom zeker terug!
Heel tevreden altyd leuk om naar daar te gaan een supper schoonheidsspecialiste
Heel lieve vrouw,en zeer goede behandelingen
De plaats bij uitstek voor je schoonheidsbehandeling!
Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid