facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esther Geuns Fotografie

Esther Geuns Fotografie

Info

Met veel passie fotografeerde ik mijn kinderen. Uit deze passie is mijn fotografie bedrijf gegroeid en nu werk ik elke fotoshoot met hart en ziel af.

Adres: Coenestraat 5, 3511 Stokrooie, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0495286448
Stad: Stokrooie
Route: Coenestraat 5
Postcode: 3511


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00

Recensies
Wij zijn geweest voor een newborn fotoshoot en zijn super tevreden. Het was 2 uur rijden voor ons, maar het was het meer dan waard. Een super vriendelijke dame met een engelengeduld.
Onvriendelijke kinder trollefotograaf. Vraag van gefotografeerde die zijn portemonnee door ons gevonden en totaal om geen interesse jegens afkomst. Sapo.
Wij waren langs geweest voor de zwangerschapsfotoshoot. Heel blij met de resultaten van de foto's. Heel lieve en spontane fotograaf. Een echte aanrader.
Deze fotograaf nam echt alle tijd voor me. Ze had voorbereidingen getroffen voor de shoot. Props stonden klaar. Ze heeft ook een prachtige collectie jurken. Ze heeft een ruime mooie studio. Ze kan goed aanvoelen wat je als klant prettig vind. Ze werkt goed met kinderen. Ze is heel rustig en vriendelijke en werkt met passie. Een echte aanrader! Monique en Melody
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid