facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esthedentalplus

Esthedentalplus

Info

Esthedentalplus is een tandheelkundig centrum waar alle mogelijke tandheelkundige disciplines worden uitgevoerd door gespecialiseerde tandartsen.

Geschiedenis

Ons tandheelkundig centrum streeft ernaar hedendaagse tandheelkunde uit te oefenen met de modernste apparaten en de nieuwste technologie.
Hiervoor kunnen we de patiënten een uitgebreid team voorstellen van diverse tandartsen die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde subdisciplines van de tandheelkunde.
Het esthetische en cosmetische aspect komt in de moderne tandheelkunde steeds meer op de voorgrond, en hierin wil Esthedentalplus dan ook een voortrekkersrol spelen.

Samen met kwaliteitsvolle tandheelkunde hechten we een groot belang aan hygiëne en steriliteit, zodat we onze patiënten steeds in een nette omgeving kunnen ontvangen.
Tenslotte is het vriendelijk onthaal en de moderne infrastructuur één van de prioriteiten in ons beleid.

Esthedentalplus is dus niet louter een “Dental Care” maar ook een “Oral Wellness” Center.

Adres: Weg naar Opoeteren 60, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: 089/ 85 70 25
Stad: Opglabbeek
Route: Weg naar Opoeteren 60
Postcode: 3660


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Geconventioneerde tandarts Maasmechelen, Tandarts Maasmechelen zonder afspraak, Weg naar Opoeteren 60 3660 Opglabbeek, Geconventioneerde tandarts Bree, Tandarts bloemenlaan Maasmechelen, Tandarts Maasmechelen dental point, Tandarts Genk, Tandarts Limburg
Recensies
sinds ze op meer plaatsen zitten is het moeilijk om er als vast klant en afspraak te krijgen , vaak maanden wachten , het succes is hun boven hun hoofd gegroeid . Niet klant vriendelijk , m.n. dochter18 j was laatst voor de eerst keer alleen naar de tandarts , bij betaling 136 euro werkte haar bankkaart niet ? we zijn er met 3 personen al sinds begin vaste klant maar ze wouden haar geen overschrijving meegeven ? Na gedoe en mij te bellen uiteindelijk wel . Voor haar was het een erge ervaring niet klantvriendelijk, niet sociaal .
Als je online een afspraak maakt en je bent nog geen patiënt in de praktijk, wordt je afspraak automatisch geannuleerd. Bel dan even naar de balie, geef aan dat er in de agenda een plekje vrij was en ze boeken met plezier een afspraak voor je in. Ik ging voor een jaarlijkse controle en verwijdering van tandsteen. Eerst werd er een foto genomen van mijn gebit door de assistent. De tandarts waardoor ik geholpen werd, Dr. Schreurs, deed zijn werk heel grondig. Alle tandsteen verwijderd en een gaatje gevuld dat niet zichtbaat was op de foto. Heb verder advies gekregen over het verzorgen van tandvlees. Zeer tevreden.
Zeer goed geholpen geweest door een vriendelijke en bekwame tandarts voor een noodgeval i.v.m. een gebroken retentiedraadje, waardoor ik niet meer kon eten. Dit geld ook voor de dame aan receptie i.v.m. de vriendelijkheid. Terugbetaling was een record van twee dagen door mijn ziektefonds CM. De vaste tandartspraktijk waar ik bijzit kan soms tot 2 maanden duren voor ze terugbetalen en ze rekeningen een veel hogere prijs.
Dame aan de receptie was top , maar de tandarts !!!! Geen woorden voor , een schande dat de persoon tandarts mag genoemd worden , als er een snede in mijn zoon zijn neus terecht komt omdat hij eingelijk zijn mond wou raken , kan u beter op pensioen gaan en eens goed genieten van ne goeie cocktail , want u kunt er gene snaar van .
3 Keer op rij een online openstaande afspraak gemaakt voor een dringend probleem. En 3 keer binnen de paar minuten werd mijn afspraak per email geweigerd. Reden onbekend! Vervolgens willekeurige tandarts gebeld, vandaag vrijdag, en volgende dinsdag een afspraak! Trek er uw lessen uit! Arme patiënten, die met kermende tandpijn zitten en nergens terecht kunnen omdat de vaste tandarts op pensioen gegaan is!?
Nieuwe klant, snel geholpen geweest zowel bij de tandarts Ronny als bij de orthodontie. Vriendelijk ontvangen, goed geïnformeerd & tanden goed verzorgd, niets aan te merken.
Mark, uw positieve review hieronder klopt van geen kanten, ik weet dat je als local guide tegen betaling niet anders kunt maar eerlijk duurt het langst dus zoek een andere bijverdienste, er zitten absoluut enkele rotte appels in deze praktijk zoals we ze jammer genoeg bijna overal tegenkomen die alsmaar niet worden weggewerkt. 1 aan de balie, en het ander 2 komen aan de tanden van mensen welk ze zouden moeten verbieden. Namelijk VINCENT BIELEN en STEVEN DE VOS, laat niet aan je tanden klooien door deze 2 “specialisten” een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Vooral 5* voor tandarts Dina Fisscher! Zo een lieve, geduldige en behulpzame tandarts. Ze zorgt er echt voor dat zelfs de meest bange patiënten zich op hun gemak voelen en dit gedurende de hele behandeling. Voor de rest was het onthaal vriendelijk en een mooie praktijk.
Verschikkelijke, eindeloos durende ervaring gehad. Na nodeloze, jaarlijkse onpersoonlijke controles telkens door verschillende tandartsen, werd een zogenaamd beginnend gaatje opgevuld met een veel te grote vulling die er vrijwel meteen uitviel en een gat in de plaats achterliet. Aangezien een afspraak maken bij esthedental plus een sport op zich is, duurde het een jaar vooraleer dit gefixt kon worden. Eenmaal in de stoel voor deze afspraak werd de probleemtand genegeerd en 2 andere tanden met "beginnende gaatjes" werden verdoofd sorry, maar als 24-jarige vegetariër, geen genetische predispositie en een religieuze poetsroutine is mijn gebit echt niet zo slecht. Na er een opmerking over gemaakt te hebben werd de tand met het gat dan toch ook maar verdoofd. Nog voor de verdoving fatsoenlijk kon inwerken, werd er al verder geboord in het gat tot het punt dat mijn zenuw geraakt werd. Na uitdrukkelijk hier een punt van gemaakt te hebben met bijbehorende handbewegingen, kreeg ik smoesjes te horen dat ze niet lang meer verder zou gaan en op dit level bleef voor ze het dichtgooide met een hoop plombeersel. Resultaat: een halfjaar later nog steeds irreversibele pulpitis en een hoop miserie om een spoedige afspraak vast te krijgen. Ter info, hoofdoorzaak van deze zenuwontsteking: de overbodige vullingen die incapable tandartsen plaatsen. En dan had ik het in deze review nog niet over al het weggooide geld ze zijn hier echt niet goedkoop, mijn verspilde moeite, alle dagdagelijkse discomfort en kopzorgen wat 2 bezoekjes bij esthedental plus met zich mee brengen. Als u tot hier gelezen heeft: ik bewijs u eerlijkwaar een dienst wanneer ik u bij deze afraadt om bij esthedental plus te gaan. Blijf in het bijzonder weg van Dr. Elena Koliuchkina.
Wegblijven! Zeer onbeleefd, geen geduld en al zeker geen vaste hand, het was precies een spelletje van dokter bibber!!!! Geen vertrouwen in die arrogante tandarts!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid