facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esthélien

Esthélien
Adres: Bergstraat 7, 9290 Berlare
Telefoonnummer: +32 494 92 75 55
Stad: Overmere
Route: Bergstraat 7
Postcode: 9290


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bijzonder Van Lokeren Véronique Bijzonder Van Lokeren Véronique 4 km Schoonheidszorgen & Energetische Therapeute : Gelaatsverzorgingen , Pedicure , Manic...
Recensies
Wij zijn "food lovers" en wij bezochten veel verschillende restaurants en brasserie. Deze restaurant zit op een toplocatie aan het Donkmeer. Je kan van een goede view van het meer genieten tijdens het eten hier. Het persoon is een jong team, vriendelijk en beleefd. Het drinken en het eten zijn niet zo top top kwaliteit en brengt niet een "wauw" gevoel aan ons.
Op een druilerige dinsdagavond toch nog iets open gevonden rond het Donk meer. Jammer dat de zaak zo leeg was want anders best gezellig. Muziek kan wel iets moderner. Eten was lekker. Deze plek is ideaal om met kinderen te bezoeken. Aparte indoor speelhoek!
Voor Valentijn gaan eten aangezien het toch al weer een jaartje geleden is dat we hier geweest zijn . 19u gereserveerd en om 21u30 buiten . Voor enkel een voorgerecht en hoofdgerecht . het voorgerecht was goed Carpaccio het was intussen al 19u45 . Na nog eens 45min wachten vroeg ik of ze al bezig waren met het hoofdgerecht. Blijkbaar was dit te moeilijk om na te vragen aangezien de serveerster met de ogen aan het rollen was . Sorry maar met zo een reactie ben je niet bekwaam om op te dienen . Het hoofdgerecht. Ik vroeg nog of het vlees goed gebakken moest zijn. Dit kwam niet aan te pas tijdens het opnemen van de gerechten . Het brood dat onder het vlees lag was zeker 3cm dik . De jonge vrouw naast mij had dit ook laten liggen . Ik dacht die zou genoeg gehad hebben . Maar ik kreeg er gewoon geen stuk af . Veel te hard . Na nog eens 25min te wachten begon m'n onze tafel af te ruimen . Hierbij heb ik aangegeven dat ik niet tevreden was over het hoofdgerecht. Ik heb dan wel een compensatie gekregen waarvoor dank . Geen koffie we zaten hier al lang genoeg . Maar wel de aperitief ging van de rekening . Hopelijk lezen jullie deze review en doen jullie het nodige om wat bij te schaven en hopelijk dan weer een goeie review.
Ik ben hier al een aantal keren geweest en vond het de minste keer van allemaal. Het eten is zoals altijd wel goed, maar de bediening liet het deze keer een beetje afweten. Er waren enkel maar jobstudenten en geen ervaren medewerker die hen wat kon sturen. We namen wat hapjes als voorgerecht en enkel nog hoofdgerecht omdat het te lang duurde vooraleer ze de borden kwamen afruimen om nog een dessert te nemen. Tijdens het voorgerecht hebben we het extra gevraagde brood ook nooit gezien. En tijdens het hoofdgerecht duurde het wel erg lang voor maar 1 extra garnaalkroket. Jammer genoeg een mindere ervaring in dit restaurant.
25/ juni /2023 Heel erg teleurgesteld in deze tent ! Het eten was niet te eten scampi’s diaboliec waar ze het chill vaatje hebben laten invallen! Veel te piekant !! Tenslotte wouden we afrekenen na 4 keer vragen en een half uur later kregen we de rekening dat NIET klopte ! Rond de 80 euro meer gerekend dan werkelijk besteld ! Ook de 2 tafels langs ons hadden dit probleem. gelukkig dat we dit hebben gezien want dat is zeker voor een persoon meer gerekend. Goed opletten dus als je hier wilt gaan eten !
Deze middag gekozen voor deze zaak in Berlare. We hadden een klein hongertje en daarom hier even binnengestapt. De zaak oogt modern en fris. Er speelde een zacht muziekje. We werden door iemand van het personeel naar een tafeltje geleid. We konden ook zelf kiezen dus dan een tafel zo goed als aan het water gekozen. Het is een uitgebreide menukaart. Je kan hier ook burgers en spaghetti krijgen alsook salades en vele desserts. Wij kozen voor fingerfood. Een plankje met kippenvleugels en ribbetjes en de nacho's met vlees. Dit zijn redelijk royale porties. De overschotjes van de nacho's kregen we zonder problemen mee naar huis. Wat me wel opviel is dat er op de middag weinig begankenis was maar vermoed dat het hier 's avonds wel drukker kan zijn. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Komen zeker nog eens terug voor een dessertje uit te proberen!
Super vriendelijk meisje die ons bediende! Heel lekker eten Holy Mama is een aanrader alleen spijtig van de dronken tieners bij ons op het balkon. Maar daar kon Zoetermeer niets aan doen.Eten: 4/5
Mooie ligging en leuke speelhoek maar daar blijft het dan ook bij . Wij bestelden de mix grill en dit was een serieuze teleurstelling . Vlees amper of niet gebakken, kip met een vreemde smaak .. Frieten waar je uw tanden op breekt. Als je lekker wil eten is dit niet de juiste plaats.Eten: 1/5
Zeer vriendelijk personeel. Cocktails waren goed gemaakt. Het eten was er snel. We hadden stoofvlees, holy mama en vis besteld. Alles was in een goede portie en lekker. Een eventueel klein aandachtspuntje, we hadden een fles wijn besteld en kregen hier een emmer met ijs bij. De fles werd naast de emmer gezet en niet in de emmer.
Zondag, 30/4/23 gekozen voor deze taverne en even gestopt met een best vie on the lake. Gelukkig hadden we uitzicht want wat daarna kwam was droevig. Gekozen voor een combine van garnaal en kaaskroket met friet.....deze waren koud, niet goed gebakken en de frieten waren al 30 keer gebakken .Spijtig...... Vegetarische menuopties: niets want we hebben daar niet naar gekeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid