facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esterella Jewellery, Watches and Leather Goods

Esterella Jewellery, Watches and Leather Goods

Info

Juwelen en lederwaren winkel Esterella.

Geschiedenis

Esterella Esterella Jewellery, Watches and Leather Goods
is een gevestigde waarde in Lanaken en omstreken.

Bij Esterella Lanaken, Bilzen of Tongeren wordt u persoonlijk en deskundig begleid voor het maken van uw juiste keuze.Ons merkenaanbod omvat verlovings- en trouwringen, goudcollecties, uurwerken in zowel fashion als swiss-made en de meer luxe fashion-juwelen.Elke vestiging heeft zijn specialisatie, zo kan Esterella zich optimaler positioneren in de verschillende segmenten van de juwelensector.

Bij Esterella Leather Goods vindt u handtassen, klein lederwaren, reisartikelen, hoeden, petten, sjaals, ceintuurs en andere mode-accessoires.
Ons assortiment omvat merken als Pandora, Thomas Sabo, Ti Sento, Rebel & Rose, Orage, Zinzi, Michael Kors, Coach, Furla, Liu Jo, Guess, Valentino, Versace Jeans, Claymore, Stetson en nog zovele meer!



"Welkom bij Esterella Jewellery & Watches, een gevestigde waarde in Lanaken en omstreken.In ons assortiment vindt u collecties van topmerken als Swarovski, Thomas Sabo, Ti Sento, Orage, Zinzi,.......Goud Collecties, verloving- & trouwringen: Roos1835 - Moondrops - Dulci Nea - Esterella Gold 14k - Esterella Gold Luxury 18k - Traditions Deluxe - Aurodesign - Tessina - Mémoire - Amici - Italo Bottene - Peroni - Davice - Onno Gold - Buddha To Buddha Gold...Uurwerk Collecties: Maurice Lacroix - Raymond Weil - Tissot - Hamilton - Certina - U-Boat - Zepplin - Swiss Military Hanowa - Hugo Boss - Hugo - Pontiac - Tommy Hilfiger - Welder Moody - Emporio Armani - Diesel - Michael Kors - Fossil - Bering..."
Adres: Stationsstraat 46, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: +32 89 71 37 10
Stad: Lanaken
Route: Stationsstraat 46
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: La Esterella, Estrella zangeres, Caenen Lanaken, Juwelier Hoeselt, La Esterella erfenis, Jocry Tongeren, Juwelen te koop Lanaken, Juwelier Maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Caenen Juwelier Caenen 203 meter Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Veel keuze
Recensies
Greetje & Lucien hebben ons geholpen bij het kiezen van onze trouwringen; en eerder ook al bij het kiezen van de verlovingsring. Het zijn vakkundige mensen, die de tijd nemen om naar jouw wensen te luisteren, meedenken en je met warmte & passie bijstaan in het keuzeproces. Ik werd iedere keer hartelijk ontvangen en geen enkele vraag was teveel. Zeker en vast een aanrader!
Geweldige service door mensen met passie. Ze nemen echt de tijd om je goed te informeren en laten ook voldoende tijd om je keuze te maken. Esterella is een aanrader voor horloges of juwelen.
Een service om U tegen te zeggen ! Wij kunnen niet meer gelukkiger zijn dan dat Greetje en Lucien ons gisteren maakte ! Ze gaan net een tikkeltje verder voor hun klanten! Zo een welgemeende dankjewel Prachtige mensen met het hart op de juiste plaats en een adembenemende vriendelijkheid, een waar unicum in deze wereld
Uitermate goede service en zeer oprechte vriendelijke mensen. Zij spelen vooral in op eerlijkheid. De kwaliteit van de producten zijn zoals de uitbater, het zijn echte parels van mensen.
Een super ervaring! Ze nemen echt de tijd en denken mee met wat jij in gedachte had en waarmee jij het beste past en dit op een zeer professionele manier. We hebben zowel de verlovingsring als trouwringen hier gekocht. Hierna nog eens terug gegaan voor een set juwelen. Ook de na-service is tiptop in orde. Er was een steentje uit mijn armband waarna meteen een nieuwe besteld werd. Heel fijn!
Snel en vriendelijk geholpen er is alleen 1 maar. Horloge binnen gebracht voor een nieuwe batterij. Even op voorhand geïnformeerd naar de prijs. Batterij €7,-. Met een nieuwe rubber wegens de waterdichtheid zou maximum €10,- zijn.. Uiteindelijk nieuwe rubber geplaatst samen met de batterij. Prijs €15,- ???
Super-service. Heel vriendelijk, aangenaam in de omgang. Enorm groot assortiment, voor ieder wat wils voor ieders budget. Greetje en Lucien ontvangen je met een warm hart, en het is ook duidelijk zichtbaar dat ze dit beroep met passie doen. Wij zijn vaste klant. Ze nemen hun tijd, zijn niet opdringerig, en zijn eerlijk bv. correct geïnformeerd omtrent prijsstijging bij alle juweliers en dergelijke. Vanalles passen is dan ook geen probleem. Ze doen alles wat ze kunnen om je te helpen. Ook service na verkoop, leuke extra’s en enorm gastvrijheid. Groetjes France en Jan.
Toppers! Enorm verliefd op mijn verlovingsring. Eerlijk en goed advies ook achteraf, dit heeft absoluut een meerwaarde. Ons zie je nog terug voor de trouwringen!
Super mooie winkel ..heel vriendelijjk oersoneel heel fijne uitleg gewoon geweldig
Schitterende zowel letterlijk als figuurlijk juwelenwinkel in Lanaken. Mooie ruime collectie aan juwelen. Iedereen vindt hier zeker iets naar zijn/haar gading. Bovendien is de service super! Greetje helpt de klanten met plezier. Je voelt gewoon de passie voor haar vak! Ze maakt tijd voor elke klant. Ook de service achteraf is super bijvoorbeeld een juweeltje met een klein foutje wordt hersteld of vervangen. Mijn score voor deze winkel/Greetje: 11/10!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid