facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esterel ijssalon

Esterel ijssalon

Info

De officiële pagina van het esterel ijssalon te keerbergen.
Zowel keuze tussen tientallen ijscoupes als verse wafels en pannekoeken!



"Al sinds 1979 slaagt Esterel in Keerbergen erin vers ijs van een hoge kwaliteit af te leveren. Met het grote gamma aan coupes, vindt u zeker iets dat bij u past.Bovendien kan u genieten van een ruime keuze aan wafels en pannekoeken. Geniet in de winter van ons gezellig interieur, in de zomer zal ons gezellig zomers terrasje u vast ook kunnen betoveren.Gelegen in hartje Keerbergen, net tegenover de grote centrumparking!"
Adres: Haachtsebaan 22, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015/51.48.03
Stad: Keerbergen
Route: Haachtsebaan 22
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: IJssalon in de buurt, IJssalon Putte, Esterel Facebook, IJssalon Rotselaar
Recensies
Zonder overdrijven: nergens vind je zo'n lekker artisanaal gemaakt ijs, pannenkoeken en wafels En met de feesten: de lekkerste vers gemaakte ijsstronken.
Vanille ijs was verrassend lekker, ook het hoorntje was zeer goed. Snelle en vriendelijke bediening. Betalen cash of Payconiq.
Lekkere koffie, verse pannenkoeken en een heerlijke wafel! Super vriendelijke bediening ook trouwens!
Zeer lekkere pannenkoek met ijs en vers fruit,was zaaaaalig. En zeer vriendelijke bediening en gezellige tuin om in te zitten.
Echte cremerie. Pannenkoeken, wafels en ijscoupes zoals het hoort in een cremerie. Lekkere slagroom. Geen andere gerechten die door hun geur de smaak en het genoegen kunnen bederven. Top.
Net klaar met eten, warme dranken nog niet op en eigenaar komt plots met een rekening af, moet meteen betaald worden, zeer nors! Dus we mochten niets meer bestellen? Onvriendelijk, niet te doen... het was nog geen sluitingsuur en rond ons zat ook volk dat niet op deze manier behandeld werd. Daarnaast was het duur en niet lekker.
Bij Dirk en Julia word je op je wenken bediend. De ijscoupes, pannenkoeken en wafels zijn hemels van smaak! Prachtige zaak in het centrum van Keerbergen, ook zeer kindvriendelijk! Leuk dat ze tijd maken om eens een praatje te maken! Liva, mijn dochter, is een heel grote fan van hun kinderijsjes! Een echte aanrader!!!
Dirk en Julia baten hun ijssalon uit met bijzonder veel passie. Dit merk je dan ook aan het ijs en de bediening. Ijs: topkwaliteit. Bediening: vriendelijk, snel en met de nodige humor. Een perfecte combinatie! Al 40 jaar een enorme meerwaarde in Keerbergen!
Warme wafel met banaan en chocoladesaus is toch aan de dure kant vind ik, zeker als je ziet hoe zuinig deze was belegd. Volgens mij is het onmogelijk om de schijfjes banaan nog dunner te snijden...
Zeer slechte ervaring. De dame achter de toog blafte mijn dochter van 8 af omdat ze zich even optrok aan de toog om beter te kunnen kijken en dit nadat ik tegen mijn dochter had gezegd dat ze het niet mocht doen. Vriendelijkheid nadien bleef op hetzelfde ijskoude niveau. Mij zien ze hier nooit meer terug. Gelukkig zijn er andere ijssalons die wel vriendelijk zijn in de buurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid