facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esso Zutendaal

Esso Zutendaal
Adres: Daalstraat 61, 3690 Zutendaal, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Zutendaal
Route: Daalstraat
Huisnummer: 61
Postcode: 3690


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
2x geweest, telkens was er dezelfde man. Niet al te vriendelijk of goedgezind achter de toog. Heeft bij de 1ste maal mij en mijn vriend op een onbeleefde toon beantwoord om we gewoon vroegen om te kunnen betalen want we stonden als even te wachten aan de kassa terwijl hij met een pizza´s bezig was. Wij hadden amper 5 min van zijn tijd nodig. Ik begrijp dat als men alleen werkt dat het dan kan duren maar op die toon hoe hij ons aansprak erna was niet nodig.
Wat is dit voor een klucht nnPizzadeeg was compleet rauw. Geen probleem kan gebeuren denk je dan, je vraagt of ze hem even verder willen laten garen.. Komen ze terug ermee en nog steeds rauw nnZelfs de pizzakartonnetjes in de juiste richting onder uw pizza steken blijkt hogere wiskunde...
Nog laat open, scherpe prijs en lekkere fricandelbroodjes
Vandaag 2 broodjes gaan halen. Bij thuiskomst 1km verder merken we dat de broodjes niet vers zijn minstens een dag oud dus ik besluit ermee terug te gaan. Bij binnenkomst wordt je niet gegroet, dat terzijde bij t aangeven dat de broodjes niet vers zijn gaat mevrouw met me in discussie dat dit niet kan. Ben er niet te veel op in gegaan, want ik als onderneemster weet dat ik ten eerste mn excuses kom aan te bieden en hier verder geen punt van te maken klantvriendelijkheidnDan kijk ik achter de toog en waar de broodjes gemaakt worden ligt t vol met etensresten. Niks wordt er opgeruimd, t is er een grote bende! Ze ontsmetten hun handen niet bij t maken van de broodjes, hebben hun haren half los, zijn chagerijnig, vliegen zitten overal op,... noem t maar op. Tijd voor nieuw personeel!
Pizza besteld halve zijde Pollo, andere zijde bbq bacon. Ze hebben een pizza gemaakt met alles gemengd... ook de bbq saus was niet te proeven en waren sommige stukken nog rauw. Tenslotte snappen ze niet hoe de pizzadriehoek werktzie foto.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid