facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esso Rutten

Esso Rutten

Info

Tankstation met broodjesbar waar tevens pizza's, pasta's, panini's, ... te verkrijgen zijn. Ontdek ook onze carwash 'tigerwash'.

Geschiedenis

Tankstation met broodjesbar en carwash.

Adres: Diestersesteenweg 91, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: 011420306
Stad: Paal
Route: Diestersesteenweg 91
Postcode: 3583


Openingstijden

Maandag: 05:00 - 20:00
Dinsdag: 05:00 - 20:00
Woensdag: 05:00 - 20:00
Donderdag: 05:00 - 20:00
Vrijdag: 05:00 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Esso Wijchen broodjes, Broodjes Paal, Esso broodjes, Carwash Esso Rutten, Tiger Wash Paal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Graal De Graal 668 meter Groot aanbod van alles wat van je huis een thuis maakt , heel gezellig om te winkelen...
Bij Habib 2 Bij Habib 2 1 km heel lekker eten Lah iskhr likom
Bistro & Broodjesbar Ravenshout Bistro & Broodjesbar Ravenshout 2 km Verjaardagen, feestjes,...Glutenvrije broodjes, ruime keuze vegetarische broodjes en ...
Hotdog Jan Hotdog Jan 4 km Voor het eerst hier geweest en het zijn vriendelijke mensen en zeer lekker eten. Hier...
Recensies
Superlekkere broodjes, ik ken zelfs weinige broodjeszaken die eraan kunnen tippen
Lekker broodjes
Goede en lekkere broodjes maar bediening laat steken vallen, kon veel beter
'k heb nogal moeten zoeken vooraleer ik den betaal automaat gevonden had, ocharme ene veu den hele n'est pompen, en dan nog schandalig duur ook nog, mij nimeer gezien hiete!!!!
Zeer vriendelijke service en ruime keuze in de shop. Als je op zaterdag gaat tanken mag je gratis door de wasrol, wat natuurlijk altijd leuk meegenomen is! De prijzen voor brandstof zijn meestal wel aan de hoge kant. Al bij al toch zeker een aanrader!
Leuke tankstation met de juiste mensen. Goede begeleiding en een luisterend oor voor de klanten.. Mooie zaak en zeer proper binnen. Normaal maak ik foto's maar ben mijn gsm vergeten op te laden Jullie maken lekkere broodjes en alles is er vers. Super om je team te zien werken. Doe zo verder !
Heel lekkere broodjes met vriendelijke bediening.
#ideaal gelegen tussen paal en diest en je kan er meer alleen dan tanken
Ik ben hier voor de eerste en laatste keer een broodje komen bestellen. Ik ben nog nooit zo onvriendelijk behandeld geweest waar ik een broodje bestelde. De personeel had een heel vreemde harde aanpak die mij het gevoel gaf dat ik beter weg kon gaan, ik heb hier een broodje besteld en er werd mij niet eens gevraagd of ik het daar wou opeten wat wel mijn bedoeling was maar ik kreeg mijn broodje zo in een zak waar niet eens servetten in zitten, belachelijke bediening nog nooit meegemaakt!
Broodje kaas zonder vlees besteld. Broodje kaas MET vlees gekregen... Broodje Zalm met Wasabi besteld. Broodje Zalm zonder Wasabi gekregen. Goed bezig...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid