facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esso Laarne snack en shop

Esso Laarne snack en shop
Adres: Heirweg 77, 9270 Laarne
Telefoonnummer: 093698197
Stad: Laarne
Route: Heirweg 77
Postcode: 9270


Openingstijden

Maandag: 05:00 - 22:00
Dinsdag: 05:00 - 22:00
Woensdag: 05:00 - 22:00
Donderdag: 05:00 - 22:00
Vrijdag: 05:00 - 22:00
Zaterdag: 07:30 - 22:00
Zondag: 07:30 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rio- Solutions Rio- Solutions 1 km Super snelle en goede service. Een aanrader!
ViaTaxi ViaTaxi 2 km Regionale taxidienst & Luchthavenvervoer.
Dienstencentrum 't Binnenhof - Laarne Dienstencentrum 't Binnenhof - Laarne 2 km Dienstencentrum 't Binnenhof te Laarne wil een ontmoetingsplek zijn waar iedereen zic...
Woon+ Laarne-Wetteren-Wichelen Woon+ Laarne-Wetteren-Wichelen 3 km Woonplus is de intergemeentelijke samenwerking rond wonen tussen de gemeenten en OCMW...
Recensies
Proper en alles voor handen. Maar de enige plek waar ik meer liters tank dan dat er in mijn tank zouden kunnen... ik heb dit al 2x gemeld dat er iets niet klopt.
Ik kom hier voor een grote beker koffie waar je niet veel voor betaald. Vriendelijkheid kan soms iets beter maar al bij al 1 van mijn favoriete stops.
Top tankstation dat beschikt over handschoenen, papier & emmer en aftrekker om ramen de wassen tijdens het tanken
Wou met briefje van €50 betalen, mr aan de kassa zei dat hij alleen maar enkelgeld kon teruggeven aangezien hij net zijn kassa had gewisseld... nog nooit meegemaakt. Verder zijn de broodjes wel lekker en niet al te deur. Spijtig van het wisselgeld.
Vriendelijkheid kent het personeel niet. Geen respect voor de klant. Zeer onvriendelijke madam . Blijkbaar kan je niet met stukken van 2€ betalen. Ik begrijp het niet geld is toch geld? Ik wou 6 pakken sigaretten kopen met muntstukken van 2€, maar mocht er 1 kopen. Op wat slaat dat? Wat vinden jullie hiervan?
Slechte service. Vooraf betalen gaat nog maar hoe weet je hoeveel je gaat tanken. En dan dat kopje thee, 1,60 Euro voor een half kopje bruin water. Niet schoongemaakt dus. Het kostte veel moeite om een nieuw kopje heet water bij dat stuk chagrijn te krijgen. Weer half vol!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid