facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esso

Esso
Adres: Maaseikersteenweg 233 , Lanaken 3620, BE
Telefoonnummer: 089 72 23 02
Stad: Lanaken
Route: Maaseikersteenweg 233
Postcode: 3620



op zoek naar gerelateerd: esso spaaractie, esso tankstations nederland, esso tankstation in de buurt, esso belgie, esso shop, esso nederland, esso prijzen, esso tankkaart
Recensies
Amai daar ga ik nooit meer. Zo een onvriendelijke vrouw achter de kassa. Heb m'n spullen op de toonbank gelegd en vertrokken. Gelukkig had ik niet getankt want dan had ze er dat terug uit mogen halen.. wat een attitude.. Voor de personeelsdienst het was de persoon die 11 augustus om 19:30 dienst had.
Vandaag is mijn vrouw bij de esso geweest en die vrouw achter de kassa was ongelofelijk onbeschoft! Om 20.45 mocht er geen auto meer gewassen worden . Mijn vrouw vertelde dat ze van ver kwam en er werd recht in haar gezicht verteld dat het haar geen bal intersseerde! Daarna voegde ze er nog met haar grote mond aan toe dat ze het ronduit belachelijk vond dat mijn vrouw zo laat kwam en dat zij al de hele dag had gewerkt en er klaar mee was. Wat een aso dat mens. Nog nooit problemen gehad maar ik vind dit ronduit o beschoft. Wij zijn al 10tallen jaren klant en dit nog nooit meegemaakt. Ik hoop dat hier iets aan gedaan wordt.
Al jaren klant hier. Het vaste personeel is super vriendelijk en doen hun werk met plezier! Doe zo verder Sylvia, Dominique en Monique!!!
Hele vriendelijke mensen! Tevens ook fijn om daar te tanken of je auto te wassen.
Blijft nog altijd goed koper tanken per liter en je kan ook je auto wassen in box en uitzuigen
Goedkoper als in Nederland en in de shop een uitgebreid assortiment.
Altijd een gunstige prijs voor autobrandstof.
De prijs is hoog in vergelijking met de stations na een kilometer
5 sterren!! Ik was erg ziek, stuk gereden in de hoop dat ik hier paracetamol kon krijgen. Maar helaas verkopen ze dit in België alleen maar bij drogisterijen. Ik als Nederlander ontzettend balen. Maar de geweldige blonde mevrouw achter de balie in de avond heeft mij wat van haarzelf gegeven!! Super lief! Dat is pas meedenken en service! Bedankt.
Prima merkbrandstof. Goedkoper dan in Nederland momenteel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid