facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esso

Adres: Haachtsesesteenweg 135 , Steenokkerzeel 1820, BE
Telefoonnummer: 03 889 89 89
Stad: Steenokkerzeel
Route: Haachtsesesteenweg 135
Postcode: 1820



op zoek naar gerelateerd: esso spaaractie, esso belgie, esso tankstation in de buurt, esso tankstations nederland, esso shop, esso nederland, esso prijzen, esso tankkaart
Recensies
Heel vriendelijke bediening en heel lekkere broodjes!
Vorige week ad blue gaan bijvullen hier. Geen idee of dit normaal is, maar heeft meer dan 30 min geduurd om 16l bij te vullen.
Vriendelijk personeel en proper tankstation.
Opweg om te gaan planespotten, snel even gestopt om wat drinken in te slaan. Blijkbaar waren ze net die dag 1 week open. Zeer propere en moderne oogende winkel, ruim aanbod van eten en drinkwaren. En bij afrekenen een toffe babbel gehad met de vrouw aan de kassa die ook uit het Kempense bleek te komen. En omdat ze net 1 week open waren, kreeg je nog een bloemetje mee naar huis in samenwerking met het plaatselijke tuincentrum. Doe zo verder!
Hier kan je met je auto AdBlue tanken! Na meer dan een jaar zoeken eindelijk een station in de regio gevonden dat AdBlue aanbiedt voor personenwagens: Pomp 7. Vanaf nu is mijn tank in 5 minuten afgetopt en hoef ik geen half uur meer te kamperen bij de dealer of met plastic bussen te zeulen. Tot gauw!
ideaal om morgens een koffie en de krant te gaan halen onderweg. vriendelijk personeel
Ligt langs drukke baan en is dus maar langs een kant te bereiken nl. Als je van Brussel naar Haacht gaat, netjes ook een schop ter beschikking.
Geen lpg. Mooie winkel.
Denk dat je hier benzine en diesel kan tanken, ale denk het toch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid