facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Essence of Thailand, Belgium

Essence of Thailand, Belgium

Info

The Royal Thai Embassy has organized “Essence of Thailand” since 2006 with the continued support and cooperation of the Commune of Woluwe-Saint-Pierre.

Adres: 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Brabant, Belgium
Stad: Sint-Pieters-Woluwe
Postcode: 1150


Recensies
Mijn ouders gaan jaarlijks tijdens de winter naar Thailand. Normaal vragen ze een visum aan in Antwerpen maar deze zijn helaas gesloten. Voor de eerste keer via het online platform een aanvraag jaarvisum ingediend. Na het indienen, van blanco strafregister, bewijs hoofdverblijfplaats, attest gezondheid, indienen formulieren van 2 verschillende verzekeraar, bewijs van inkomen, bewijs verblijfplaats via verzekeringsattest/ maintenance fee, paspoort gegevens op het online platform, vragen ze doodleuk alle formulieren opnieuw op via mail. voor elk formulier hebben ze een aparte mail gestuurd. Het bewijs van inkomen moet ineens een bewijs zijn van 21000 euro over 6 maanden of minstens 25000 euro op de zichtrekening mijn ouders zijn met pensioen en willen gewoon overwinteren. Telefonisch is geen onderhoud mogelijk want ze nemen de telefoon niet op. Langsgaan mag niet en de mails worden in gebrekkig Engels, niet ambassade waardige taal opgesteld. De verwerking van de Visum is reeds betaald en "not refundable". Bedankt om me 6 weken aan het lijntje te houden en het geld in eigen zak te steken.
Onbeschoft personeel, duurt heel lang, niet kindvriendelijk, niet belg vriendelijk zelfs, eerder op het randje van racistisch , er is werk aan deze instantie, in deze digitale wereld met al hun papieren en stempels, voor alles moet je speciaal naar brussel komen, te gek voor woorden
Altijd goed en vriendelijk ontvangen geweest. Je moet natuurlijk zorgen dat je vooraf voldoende informatie vraagt of zoekt, zodat je alle nodige documenten/kopijen bij hebt voor wat je wilt. Kom niet met een half dossier, dan kunnen die mensen ook niets voor je doen. Op de website staat ook wel meestal voldoende uitleg. Een kleine opmerking misschien is dat er geen toilet is, wij komen van de kust en dat zou dus nog nuttig zijn bij bezoek aan de ambassade. Parkeren lukt meestal nog wel in de omliggende straten.
Er wordt snel geantwoord op een E-visa aanvraag voor de juiste documenten te sturen en aanvraag wordt snel afgehandeld, top.
We hebben hier al verschillende keren geweest en tot nu toe eigenlijk altijd goed verder geholpen. Als je documenten moet afgeven, zorg er dan voor dat je de nodige kopieën bij je hebt, want dat gaan ze daar echt niet voor jou doen. Hou er rekening mee dat je op Thaise bodem staat en aldus ook afrekenen moet met hun manier van werken, maak je vooral niet boos, blijf beleefd en je wordt uiteindelijk geholpen.
Beetje afgelegen van centrum maar bon men noemt dat de ambassade wijk ofzo meerdere ambassades daar in de regio. Wel bizar dat omwonenden er geen weet van hebben maar anders zeer goed opgevangen. Nu voorbereiding is natuurlijk al het halve werk. Zeer correcte en snelle service zowel ter plaatse via email als telefonisch.
Zeer moeilijk in de omgang. Niet erg toeristvriendelijk. Visa aanvragen ter plaatse maar onmogelijk om paspoort te laten opsturen per DHL.
Email bestaat niet telefoon wordt niet opgenomen service heel slecht dus
Volgens mijn vrouwtje zeer vriendelijke service en ook vlug ze was tevreden
Vriendelijk maar daar moet je stil zijn niet storen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid