facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Espacevin Pirard

Espacevin Pirard
Adres: Rue de Bruxelles 74 , Genappe 1470, BE
Telefoonnummer: 067 77 31 01
Stad: Genappe
Route: Rue de Bruxelles 74
Postcode: 1470



op zoek naar gerelateerd: vins pirard gerpinnes, vins pirard belgique
Recensies
Een heel mooi assortiment voor alle budgetten. Een paar kleine klompjes om te ontdekken! Een prettige ontvangst, goed advies van gepassioneerde mensen. Een waar genoegen!
Vriendelijk welkom. Zeer professionele bediening. Grote selectie kwaliteitswijnen voor alle budgetten. Tevreden klant sinds 1985...
Ik ga er regelmatig heen, vooral tijdens open dagen die twee keer per jaar worden gehouden. Zeer goed adres in de middle of nowhere Genappe. Zeer ruime keuze, goed advies, redelijk redelijke prijzen.
Al minstens 15 jaar klant, nooit teleurgesteld. Altijd goede aanbevelingen, passende combinaties van eten en wijn en geweldige ontdekkingen. Een vertederend team dat altijd de juiste wijn voor je vindt. Ik raad aan.
We kopen regelmatig onze wijn van dit etablissement. Pro-tip ik raad aan
Goed advies van wijnhandelaren, wijnen voor elk budget.
Zeer goed huis om aan te bevelen.
Bij "Vins Pirard" is professionaliteit alomtegenwoordig: kennis van wijnen, gedegen advies, aandacht voor klanten en passie voor het vak. De plaats is gastvrij en nodigt uit tot slenteren tussen uitgebalanceerde selecties, zowel qua regio's als qua prijzen. Een huis om aan te bevelen!
Zeer mooi huis dat een scala aan uitzonderlijke wijnen aanbiedt. Er is iets voor elk budget
Goede wijnen voor alle prijzen en goed advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid