facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Espace Vital

Espace Vital

Info

Découvrez l’incomparable.

Geschiedenis

Découvrez l’incomparable.



"Sport, Bien-être, Santé. Découvrez l'incomparable."

"Sport, Bien-être, Santé. Découvrez l'incomparable."
Adres: Route Militaire 374, 4432 Alleur, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 04 247 41 41
Stad: Alleur
Route: Route Militaire 374
Postcode: 4432


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 22:30
Woensdag: 08:00 - 22:30
Donderdag: 08:00 - 22:30
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 08:00 - 18:30
Zondag: 08:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Espace Vital Alleur Piscine, Espace Vital Alleur avis, Espace Vital Facebook
Recensies
Echt geweldige lessen en aangepast aan jouw gezondheidsproblemen. Lessen die echt anti-stress zijn en je leren hoe je deze kunt loslaten. Goede sfeer en hele aardige sportdocenten die ook na de sessie luisteren. Voor alle leeftijden tot......... 80 jaar als je wilt. Iedereen voelt zich goed. Er zijn klanten die er al dertig jaar zijn.
Hele goede leraren, meneer en mevrouw, voor jong en oud. Zeer warm zwembadwater en een kleine bar. Zicht op uw kinderen die snel vooruitgaan.
Ik nodig iedereen uit om de deur van deze kamer te openen. Meer dan 100 groepslessen voor iedereen en alle leeftijden. Plus een zwembad voor aqualessen, babyzwemmers en kinderen
Zeer goede sportschool, goede sfeer, het is het beste van het beste. Je wordt begeleid door een geweldig team, de coaches zijn super motiverend en voorbeeldig in hun vriendelijkheid. Naar de woonruimte komen is iets wat je al jaren doet. Kom met een goed humeur bij ons langs
Espace Vital is een uitzonderlijke sportschool die zich niet alleen onderscheidt door zijn geavanceerde faciliteiten en zijn motiverende sfeer, maar vooral door de kwaliteit van zijn personeel. Onder hen valt vooral Olivier op. Zijn vermogen om mij betrokken te houden bij mijn doelen was cruciaal. Zijn motiverende karakter maakte me niet alleen wakker en duwde me over mijn grenzen heen, maar speelde ook een fundamentele rol in mijn vooruitgang. Ik ben enorm dankbaar voor alles wat Espace Vital te bieden heeft, maar het valt niet te ontkennen dat het personeel een van zijn grootste kwaliteiten vertegenwoordigt. De locatie is fantastisch, maar het is het team dat het echt speciaal maakt.
Ik sprak zojuist telefonisch een jongeman die blijkbaar geen gevoel voor professionaliteit heeft. Wanneer u met een klant spreekt, moet u een bepaalde taal gebruiken vocabulaire. En gezien de status van de kamer is het een schande om dit soort gedrag te vertonen. Mijn opmerking geldt voor deze jongeman en niet voor de sportschool.
Nieuw geregistreerd. Heel leuk welkom. Top groepsles. Ter verbetering: gebruiksvriendelijkere site voor het boeken van lessen, zicht op lestijden, netheid van het zwembad en de kleedruimte.
Niet slecht, de sauna is wat klein, ruime kleedkamer, meerdere douches beschikbaar, haardroger ter plaatse, geen hangsloten nodig voor de kluisjes, maar gebrek aan hygiëne, niet praktisch voor mensen die moeilijk de trap af kunnen komen, plaats van gratis parkeren .
Ik hou van deze sportschool! De groepslessen zijn geweldig en de coaches zijn top. Ze zijn zeer motiverend en professioneel, waardoor elke sessie prettig en effectief is. Ik voel me echt ondersteund in mijn fitnessdoelen. Ik raad deze kamer ten zeerste aan aan iedereen die wil trainen in een dynamische en vriendelijke sfeer!
Professionele, kwalitatieve ruimte. Het personeel heeft niet veel gemeen met de kamers van het type "Basic-fit", ook al kunnen er kanttekeningen worden geplaatst bij de enigszins verouderde apparatuur in de fitnessruimte gezien de gevraagde prijs. Het zijn goede machines, maar sommige beginnen te daten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid